De Daria Maria Diaconu,

Andreea Marin a trecut prin trei mariaje. Acesta a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică Junior și Tuncay Ozturk.

În prezent, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, alături de care se simte împlinită și fericită.

“Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

În ceea ce privește o patra căsnicie, acesta a spus:

”Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citeşte şi:

Ce probleme grave a avut Andreea Marin. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

Andreea Marin: „Mă întrebați de ce tac de două zile. Adevărul este că…”

Andreea Marin a vorbit despre relația cu fiica ei

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente