MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 13:41

Declarația Biancăi Drăgușanu: „Oamenii vin și pleacă în viețile noastre”. Vine exact după ce s-a aflat de despărțirea de Tristan Tate

Distribuie

La emisiunea pe care o moderează la Kanal D, Bianca Drăgușanu a făcut o declarație care capătă sensuri noi, având în vedere că vine după ce s-a aflat că vedeta s-a separat de Tristan Tate, cel care i-a fost iubit o lună.
"Sunt foarte fericită, am un milion de motive să fiu fericită și așa vă doresc și vouă...

Am început ziua, foarte, foarte fericită. Și am început și cu o ședință…

…Am ajuns la concluzia că sunteți foarte, foarte încăpățânați. Încăpățânarea e cel mai mare dușman pe care o persoană ar putea să îl aibă. Va încăpățânați să cuceriți o inimă care nu vrea sau nu poate să fie a voastră, să stați într-o relație trasă de păr și poate nefuncțională, să fiți în contexte care nu vă caracterizează, nu vă definesc, nu vă ajută, nu vă definesc deloc.

Sau să trageți de oameni care sunt incapabili să stea lângă un alt suflet și să formeze un cuplu. Lăsați-i, domne, să plece. Iubirea e fluidă, trebuie să curgă de la sine.

 Dumnezeu are mereu un plan pentru fiecare dintre noi. Mai ales pentru fiecare persoană care intră sau pleacă din viață noastră.

 Niciodată nu pierdem pe nimeni și nimic. Oamenii au menirea să aducă ceva nou în viața noastră. O experiență frumoasă ne îmbogățește, una neplăcută ne întărește. Oamenii vin și pleacă din viețile noastre, așa cum și noi alegem să intrăm sau să ieșim în viețile celor de lângă noi.

 Importantă este seninătatea cu care privim aceste experiențe. Lăsați un pic încăpățânarea asta la o parte și Veți constata un lucru minunat: Fiecare om se află fix acolo unde trebuie și merită să fie. Și e perfect așa!…
 
…Asta e încăpățânarea în iubire: să legi pe cineva cu jocuri încăpățânate și penibile. De cele mai multe ori aceste jocuri sunt penibile și imature. Iar încăpățânarea nu are legătură cu iubirea, să ne înțelegem. Ce e al tău e pus deoparte”, a spus Bianca Drăgușanu la emisiunea ei.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, ea a avut o relație cu Tristan Tate, de care s-a despărțit.


Citește și: ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an


 

Citește mai multe despre Cuplu pe Libertatea.

Comentarii