Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a vrut să-i construiască o casă în curtea lui, dar fiica sa l-a refuzat. A făcut-o, însă, milionară peste noapte cu darul de nuntă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gigi Becali a vrut să-i construiască o casă în curtea lui, dar fiica sa l-a refuzat. A făcut-o, însă, milionară peste noapte cu darul de nuntă

Gigi Becali a vrut să-i construiască o casă în curtea lui, dar fiica sa l-a refuzat. A făcut-o, însă, milionară peste noapte cu darul de nuntă

La petrecerea de nuntă, Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, a făcut o declarație emoționantă despre părinții ei. La rândul lui, omul de afaceri a dezvăluit ce cadou a vrut să le facă mirilor, dar fiica lui a refuzat. Însă, darul de nuntă de la tatăl ei a făcut-o milionară pe Teodora.

De Daria Maria Diaconu, Andrei Crăițoiu,

Înainte să taie tortul de la nuntă, Teodora a transmis un mesaj: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!”. Gigi Becali a fost provocat de Cătălin Măruță, prezentatorul evenimentului, să spună câteva cuvinte: „Plânge tata socru… V-am văzut cu lacrimi în ochi”.

„Gata! Acum e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine, faci ce zic eu!». Ea știa când e la mine face ca mine! După aia faceți ca bărbații voștri! Păi acum nici nu vrea să-i fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! Ce, să ne comande tata și acum?”, a spus Gigi.

Teodora a încheiat discursul: „Părinții mei mă vor avea alături tot timpul!”.

Însă, Gigi Becali a avut grijă ca darul de nuntă pentru fiica lui să fie unul pe măsură.

Acesta i-a făcut cadou un milion de euro, au declarat surse apropiate de familie pentru Libertatea.

În același timp, Fanatik scrie că banii au fost transferați într-un cont comun al mirilor.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu, au făcut cununia religioasă sâmbătă.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi.

Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.

FOTO: Sorin Cioponea

Close
Închide
  Close