Mergi direct la conținut »
Declarația lui Vladimir Drăghia despre el și soția sa. "Sunt oameni care se dau mari dând cu bani în lăutari. Noi..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația lui Vladimir Drăghia despre el și soția sa. "Sunt oameni care se dau mari dând cu bani în lăutari. Noi..."

Declarația lui Vladimir Drăghia despre el și soția sa. „Sunt oameni care se dau mari dând cu bani în lăutari. Noi…”

Vladimir Drăghia este un bărbat împlinit alături de partenera sa de viță, Alice Cavaleru. Cei doi se înțeleg perfect și formează un cuplu de invidiat.

De Dana Aramă,

 

Vladimir Drăghia și partenera sa de viață, Alice Cavaleru, sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc enorm și acest lucru se vede din fiecare privire și din fiecare gest al lor. O recentă declarație a actorului este o dovadă în plus a acestui lucru.

„Unii se mândresc cu locurile în care călătoresc. Unii cu locurile de muncă, cu mâncarea pe care-o mănâncă. Sunt oameni care se dau mari dând cu bani în lăutari! :-)

Noi? Noi ne mândrim cu felul în care ne privim”, a afirmat Vladimir Drăghia.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

Close
Închide
  Close