MENIU CAUTĂ

Declarație zguduitoare despre mama Denisei Manelista. „Nu știu dacă va rămâne normală”

Distribuie

Mama Denisei Manelista nu-și revine din șocul provocat de moartea fiicei ei.

Denisa Răducu, pe numele său Denisa Manelista, a murit duminică, 23 iulie 2017. Avea doar 27 de ani și a fpst răpusă de o boală cruntă, la ficat.

Marți, Denisa Manelista este înmormântată la Ștefănești, Vâlcea, acolo unde mii de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum. Casa familiei a fost luată cu asalt, iar bodyguarzii au venit să păzească curtea.

Mama Denisei Manelista, Geta Dovleac, este în stare de șoc după moartea prematură a fiicei ei. Unchiul Denisei Manelista a mărturisit, într-o emisiune de televiziune, că nu crede că aceasta va reuși să se repună pe picioare după asemenea tragedie.

„Ce să mai zică mama ei, nu ştiu dacă mai putem comunica la vorba nomală. E foarte şocată. Nu ştiu dacă va rămâne normală cum trebuie să fie. Aşa e când pierzi copilul. Nimeni nu i-a dorit aşa ceva. Dumnezeu să o ierte…

Dumnezeu să o ierte. Îi mulţumim poporului că o conducem aşa pe ultimul drum. A fost un copil ca şi al nostru. Parcă o văd acum aşa în faţa ochilor când era micuţă. Speram să realizeze mult în viitor. Noi stăm puţin mai la vale de ea. Normal că ne vedeam zi de zi în copilărie. Au fost o familie destul de respectuasă”, a spus unchiul Denisei pentru emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, geta dovleac, inmormantare, Mama și unchi pe Libertatea.

Comentarii