Mergi direct la conținut »
Declarațiile pe care Răzvan Simion nu le-a mai făcut despre divorț. "Dacă aș regreta aș fi..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarațiile pe care Răzvan Simion nu le-a mai făcut despre divorț. "Dacă aș regreta aș fi..."

Declarațiile pe care Răzvan Simion nu le-a mai făcut despre divorț. „Dacă aș regreta aș fi…”

Răzvan Simion a făcut declarații despre divorțul de Diana, cea care i-a fost parteneră de viață foarte mulți ani și împreună cu care are doi copii.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor.

După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

Invitat la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, moderatorul TV a vorbit despre separarea de cea care i-a fost soție.

Când a fost întrebat dacă l-au afectat declaraţiile pe care soţia sa le-a făcut la scurt timp după divorţ, Răzvan a răspuns:
„Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a „umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!…

Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”.

Prezentatorul de televiziune a vorbit și despre cei doi copii ai lor.


„Sunt în relaţii cu cei mici şi comunicăm doar despre nevoile lor! Ianca a intrat la liceu, în toamnă, Tudor e mai pe vlogging. Am învăţat toţi vloggerii din România pentru că mi i-a prezentat el! Sunt total diferiţi, unul foarte calm şi cerebral, Ianca, şi unul mai histrion ca ta-su, Tudor, n-are nicio apăsare pe lumea asta. Cumva au depăşit momentul, au înţeles că lucrurile nu se izbesc de un perete, au înţeles că în viaţă există mai multe opţiuni!”, a spus el.

Citește și: Cum a fost demascat jurnalistul de la Der Spiegel care își falsifica articolele. Un colaborator spaniol al revistei a descoperit și investigat invențiile lui Claas Relotius

 

Close
Închide
  Close