MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2018 21:00 , de Mihai Toma

Delia bitcoin! Și-a căpătat porecla de când e înnebunită după moneda digitală

Distribuie

Delia bitcoin! Aceasta e porecla cântăreței care tocmai și-a prelungit contractul cu un show de televizune. Blonda e înnebunită după moneda digitală.

Bitcoin a fost vedeta anului 2017, moneda digitală crescând ca Făt-Frumos din poveste, de la 1.000 $ pe unitate până aproape de 20.000 $, pentru ca apoi să încheie anul la 13.000 $.

Bitcoin este prima monedă digitală lansată în lume, în anul 2009, iar aceasta folosește elemente de criptografie. Acesta a fost ”inventat” de către enigmaticul Satoshi Nakamoto, nemulțumit de faptul că băncile centrale din întreaga lume scădeau dobânzile și depreciau monedele naționale în toiul crizei economice.

Delia bitcoin, în căutare de monede digitale și în India

Și vedetele de la noi sunt în căutare de monede digitale. ”Delia bitcoin” e porecla Deliei Matache, cântăreață, vedetă de televiziune și jurat la X Factor, show-ul Antenei 1.

Delia și sotul ei se află în pelerinaj în India.

”Are două monede digitale”

Probabil că e în căutare de bitcoin și pe acolo. Și când e la X Factor, numai despre moneda digitală vorbește. Are deja două monede”, spun cei care sunt în apropierea vedetei.

Spre finalul anului trecut, Delia a parafat extinderea contractului cu show-ul de la Antena 1, în ciuda unor ușoare nemulțumiri produse de faptul că a aflat că jurații cu care face echipă – Ștefan Bănică jr  și Carlas Dreams ar fi mult mai bine plătiți decât ea!

Finala X Factor 2017

Citiți și Se pregătește Delia să devină mamă? Ce spun apropiații artistei

Motivul pentru care Delia a asistat la nașterea nepoatei sale. ”Am rămas blocată”

Citește mai multe despre antena 1 și Bitcoin pe Libertatea.

Comentarii