Cântăreața face parte din juriul „iUmor” alături de Mihai Bendeac și Cheloo, iar de multe ori a fost deranjată de glumele misogine făcute de concurenți. Chiar dacă reacțiile ei nu sunt mereu difuzate în show-ul de la Antena 1, vedeta încearcă să tragă un semnal de alarmă.

Delia este deranjată de faptul că unii participanți fac glume despre femeile care sunt agresate fizic de partenerii de viață. Subiectele sensibile care sunt servesc drept amuzament pentru participanți o scot din sărite pe juratul de la „iUmor”.

„Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. Uneori, simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri.

Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară. Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă.

Trebuie să tragem un semnal de alarmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul ăsta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”, a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

delia-2-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute”

În urmă cu câteva luni, Delia Matache și-a ieșit din fire când a auzit glumele pregătite de un concurent pentru „iUmor”. La momentul respectiv, vedeta a răbufnit, iar declarațiile sale au fost difuzate în show-ul de la Antena 1.

„Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie unele bune, nu doar că e prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant!

E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să faci glume”, a spus Delia la momentul respectiv.

Urmărește-ne pe Google News