Viitorii părinți au avut petrecerea de nuntă chiar în restaurantul pe care prezentatorul de la Antena 1 îl deține în București. Acolo au așezat mesele pentru invitați, dar și surprizele.
Cel care a gătit preparatele pentru eveniment a fost chef Nicolai Tand, bunul prieten și colegul lui Dani Oțil de la Antena 1. Acesta a pregătit mai multe feluri, printre care și pește, dar și porc la jar.
Bucătarul nu a stat numai în bucătărie, a mers chiar și pe ringul de dans, unde a jucat alături de colegii lui, de Dani Oțil și de Ramona Olaru.
A fost un eveniment restrâns la care au participat cele mai importante persoane din viața lor: membrii familiei și prietenii apropiați. Răzvan Simion și iubita Daliana Răducan, Ramona Olaru, Nicolai Tand, Florin Ristei și iubita, Elida Toma, Mihai Bobonete și soția au fost doar câțiva dintre invitați.
Chiar la intrarea în restaurant, toți aceștia au trecut printr-o zonă special amenajată. Dani și Gabriela au apelat la o firmă specializată care a creat un decor cu influențe de vară. Multe spice de grâu și mulți bujori au înfrumusețat restaurantul.
A existat chiar și un panou unde invitații puteau face poze.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au dorit ca invitații lor să aibă peste ani o amintire de la nunta lor, așa că au închiriat și o cabină foto.
În imaginile postate pe Instagram de Gabriela Prisăcariu se poate observa că buchetul ei a conținut doar bujori. Și tortul a avut ca decor aceste flori, dar și restul aranjamentelor.