MENIU CAUTĂ

Detalii înfiorătoare despre tatăl Alinei Pușcaș. „Avea 120 de kilograme, a ajuns la 62”

Distribuie

Alina Pușcaș și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva zile. În ultima perioadă de timp, acesta slăbise înfiorător de mult.

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, care recent a împlinit 32 de ani, trece printr-o mare suferință. Tatăl vedetei, Marcel Pușcaș, a încetat din viață în urma unei boli cumplite, cancer.

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre tatăl Alinei Pușcaș. Acesta slăbise enorm în ultima perioadă de viață, după cum a afirmat un apropiat al familiei pentru Antena Stars.


„Avea 120 kilograme, dar în ultima vreme a slăbit foarte mult, a ajuns la 62 kilograme. În ultima perioadă nici pâine nu avea voie să mănânce. Soţia sa lucrează în cadrul medical şi a făcut toate demersurile, l-a tratat aşa cum trebuie … asta e”, a declarat acesta.

”Eram prieteni de 10 ani, ne înţelegeam foarte bine. A fost ca un frate pentru mine”, a mai spus apropiatul familiei Pușcaș.

Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș și fosta soție a tatălui acesteia, a transmis un mesaj sfășietor pe contul său de pe o rețea de socializare după moartea lui Marcel Pușcaș.

„DURERE FĂRĂ margini, și ultim omagiu celui care mi-a fost soț si tată fiicei noastre (Alina Steliana Pușcaș), MARCEL PUȘCAȘ, la plecarea lui într-o lume mai bună, fara suferință și fără dor.
Odihnește-te în pace suflet bun și blând, să-ți fie drumul lin spre stele !??
Ne-ai părasit pășind în altă lume,
Pornind pe-o cale fără de întors
Mereu vom plânge al tău nume,
Te-ai dus spre stele-n Univers…”, a transmis Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș.


Citește și: REPORTAJ VIDEO | Au spart un bancomat într-un minut! Cei mai buni hackeri din lume sunt zilele acestea în Bucureşti


 

Citește mai multe despre Alina Puscas, lucia lazar, marcel puşcaş, Mama și tata pe Libertatea.

Comentarii