Mergi direct la conținut »
Detaliul neștiut despre Adela Pârvu de la "Visuri la cheie". "N-am o viață ușoară" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Detaliul neștiut despre Adela Pârvu de la „Visuri la cheie”. „N-am o viață ușoară” | FOTO

Adela Pîrvu, designerul de interior care face parte din echipa emisiunii "Visuri la cheie", este căsătorită cu un scriitor și este mamă de gemeni.

De Dana Aramă,

Adela Pârvu este designer de interior și face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”, pe care Dragoș Bucur o prezintă la Pro TV.

„Și da, unul dintre marile proiecte de suflet în domeniul amenajărilor interioare a fost și este în cadrul emisiunii Visuri la cheie de la ProTV, unde, alături de arhitecți talentați, am învățat extrem de mult și am văzut într-un timp scurt cum se pot materializa proiecte caritabile, foarte frumoase”, spunea Adela Pârvu, pe blogul său.

Adela Pârvu, care recent a dezvăluit pentru Libertatea câteva dintre experiențele ei, a fost și jurnalist.

Puțină lume știe că aceasta este căsătorită cu un scriitor și este mamă de gemeni, Ștefan și Lucian.


„Sunt mamă de gemeni şi soţie de scriitor. N-am o viaţă uşoară, dar e una frumoasă. Simt că trebuie să dăruiesc şi celorlalţi din bucuriile mele și din experiența mea. Şi o fac în principal prin scris pentru că asta ajută mai mulți oameni deodată, mai timid şi prin pictură și cât pot eu de bine și prin amenajarea locuințelor, care e adevărat că sunt proiecte ce-mi răpesc mai mult timp”, mai spunea Adela Pârvu.

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

Gemenii Adelei Pârvu au 17 ani și s-au născut la o diferență de șapte minute.

„Ca mamă de gemeni e mai ușor comparativ cu ceea ce trebuie să facă mamele de tripleți, așa că mă simt o mare norocoasă. Am două mâini, două picioare, doi ochi, două urechi, deci e bine dacă am și doi copii. Pot spune că este perfect, este ideal să fii mamă de gemeni! Nici că se putea mai bine pentru mine, pentru noi ca părinți.

M-am obișnuit foarte mult să gândesc la dublu, așa că nu-mi dau seama cum e pentru că a devenit ceva firesc pentru mine. Pot însă să spun că sunt extrem de fericită că am gemeni. Extrem de fericită!”, spunea designerul într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro

„Diferența dintre ei este de 7 minute. Primul este Ștefan, al doilea Lucian. Deseori le spun cel mare și cel mic. Și îmi place tare mult că sunt născuți într-o zi geamănă, adică 11, număr pe care l-au împrumutat și pentru blogul lor gemenii11”, adăuga ea.

Focar cu 30 de vârstnici infectați cu COVID-19 la un cămin de bătrâni din Mogoșoaia. Rudele sunt revoltate pe autorităţi: “DSP nici nu răspunde”
Recomandări

Focar cu 30 de vârstnici infectați cu COVID-19 la un cămin de bătrâni din Mogoșoaia. Rudele sunt revoltate pe autorităţi: “DSP nici nu răspunde”

 

Despre soțul său, Adrian, Adela Pârvu comenta:

„L-am inspirat pe soțul meu pentru un volum întreg de poezie. Prințesa din Amort Cortese sunt eu. Mi-a și dedicat volumul, ceea ce a fost o imensă bucurie pentru mine!”.

„Am o familie tare frumoasă și acasă mă simt cel mai bine, atât de bine încât nu-mi vine să plec nici în vacanțe. Cea mai plăcută vacanță pentru mine este să fiu acasă cu ai mei și asta pentru că mai tot timpul anului sunt departe, cu treabă. Deseori mi se face dor de băieții mei și abia aștept să ajung acasă, să-i pup, să-i iau în brațe, să-i tachinez”, mai declarat Adela Pârvu.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Românul de 102 ani care a supraviețuit masacrului de la Stalingrad: „Nicio zi nu m-am temut că mor în lagăr”


 

Close
Închide
  Close