Mergi direct la conținut »
Dezvăluire bombă făcută de fratele lui Kylie Jenner: ”Nu știam că a fost gravidă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dezvăluire bombă făcută de fratele lui Kylie Jenner: ”Nu știam că a fost gravidă”

Dezvăluire bombă făcută de fratele lui Kylie Jenner: ”Nu știam că a fost gravidă”. Se pare că vedeta Kylie Jenner a ținut secret faptul că a fost gravidă chiar și pentru membrii familiei ei.

Potrivit TMZ, Brody Jenner fratele vitreg al lui Kylie Jenner susține că nu avea nicio bănuială că sora sa, în vârstă de 20 de ani, aștepta un copil.

”Să fiu sincer, nici măcar nu am știut că a fost gravidă pe toată durata sarcinii”, a spus Bordy în timp ce se afla în Los Angeles. ”Acum am aflat și mi-aș dori din suflet să o văd”.

Kylie a adus pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Stormi, al cărui tată este rapperul Travis Scott, pe 1 februarie. Și, chiar dacă au trecut doi ani de când Bordy și Kylie nu s-au văzut, el spune că și-ar dori o reuniune de familie.

”Relația dintre noi a fost mereu acolo, dar ele sunt ocupate. Mi-aș dori să întâlnesc copilul”, a spus Bordy.

Fratele vitreg al lui Kylie nu este singurul care-i dorește binele vedete în aceste zile. La scurt timp după ce a născut, Caitlyn Jenner, mama luiKylie Jenner, în vârstă de 68 de ani, a felicitat-o pe Twitter pe fiica ei.

”Fiica mea tocmai a născut” Este grozav să fiu de partea ei pe parcursul acestei călătorii”, a spus Caitlyn, atașând o fotografie postării sale pe Twitter.

Mai târziu, Kylie a răspuns cu ”Te iubesc!”.


EXCLUSIV/Prima imagine cu Petre Magdin după atacul celebral. Este recuperat complet și, la 74 de ani, arată ca un rock star!

Close
Închide
  Close