Mergi direct la conținut »
Dezvăluire șoc despre fiul Zinei Dumitrescu. "Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dezvăluire șoc despre fiul Zinei Dumitrescu. "Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci?"

Dezvăluire șoc despre fiul Zinei Dumitrescu. „Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci?”

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a lansat o ipoteză șoc după moartea Zinei Dumitrescu. Aceasta susține că fiul creatoarei de modă i-ar fi vândut locul de veci.

De Dana Aramă,

După ce Zina Dumitrescu a fost incinerată, Adriana Bahmuțeanu a scris un text pe contul său de socializare, în care afirmă că fiul Mamei Zina, Cătălin, ar fi vândut locul de veci al acesteia.

„Cât de nasoală trebuie să fi fost relația mamă-fiu pentru ca acesta din urmă să o abandoneze într-un azil și să nu-i respecte nici măcar ultima dorință? Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci în care ar fi trebuit să își doarmă veșnicia tocmai ființa care i-a dat viață???
Vă rog să răspundeti voi….

Am cunoscut-o pe Zina Dumitrescu, emblema modei românești, și nu cred că a fost o mamă rea. Vorbea cu blândețe cu noi, ziariștii, și de fiecare data cu mândrie despre fiul ei, deși uneori i se umezeau ochii și suspina….
Rămas bun, Mama Zina, drum lin în lumina și iartă-i pe toți!!!”, a notat vedeta de televiziune.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama, situație care a creat numeroase comntroverse. Potrivit informațiilor apărute în presă, Zina Dumitrescu a vrut să fie înmormântată alături de mama ei, Natalia Bogoş, care a murit în urmă cu 35 de ani. Zina Dumitrescu îşi dorea să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde avea şi un loc de veci alături de cel în care este înmormântată mama sa.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN CERNĂUȚI | LIVE UPDATE: Libertatea urmărește alegerile prezidențiale din Ucraina. Sunt 39 de candidați pe listă, iar favorit este un actor de comedie

 

Close
Închide
  Close