Mergi direct la conținut »
Dezvăluirea pe care Anda Adam n-a mai făcut-o vreodată. "Urăsc chiloții, pentru că îți intră în toate cele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dezvăluirea pe care Anda Adam n-a mai făcut-o vreodată. „Urăsc chiloții, pentru că îți intră în toate cele”

Anda Adam a făcut dezvăluiri intime. Cântăreața a mărturisit că nu îi place să poarte chiloți.

De Dana Aramă,

Invitată la o emisiune de televiziune, Anda Adam a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre ea. Vedeta a mărturisit că nu-i place să poarte chiloți și că folosește lenjeria intimă doar atunci când are neapărat nevoie.

„E foarte bine să mergi fără chiloți, urăsc chiloții, sunt cei mai mari dușmani ai mei, pentru că îți intră în toate cele. Port atunci când e absolut necesar, când am ceva transparent sau ceva care poate fi luat de vânt”, a declarat Anda Adam, potrivit spynews.ro.

Cântăreața a mai mărturisit că o doare atunci când se spune despre ea că ar fi figurantă.
„Cred că oamenii vor să ne vadă mai mult decât atunci când suntem pe sticlă și de-asta fac vlog.
Oamenii sunt foarte curioși să te vadă așa cum ești tu acasă, în pijama, cu copilul. Mă doare când mi se spune că sunt figurantă, pentru că nu sunt așa.

…știu că sunt un om normal și vreau să împărtășesc acest lucru cu oamenii”, a mai spus Anda Adam , conform aceleiași surse.
Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.


Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”


 

Close
Închide
  Close