De Geo Berciu,

După ce a repetat de mai multe ori că nu ar acţiona niciodată împotriva intereselor Oanei, psiholoaga Veronica A Cara a dezvăluit secretul cel mai ascuns al Oanei Zăvoranu: „Te-ai dus la TV şi ai spus că tatăl copilului e Tudy. Oana mi-a spus că nu avea cum să fie însărcinată cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut, pentru că, tehnic, era în siguranţă totală. Ironia vieţii a făcut să rămână însărcinată cu omul care şi-a dorit foarte mult un copil de la ea. Oana era gravidă cu Pepe”, a fost dezvăluirea bombă făcută de Veronica.
Eu nu vreau să o umilesc pe Oana. Numai ea se poate umili. Eu sunt aici ca să vorbesc despre altceva. Eu m-am supărat pe ea fiindcă a fost la o emisiune şi a fost agresivă la adresa soţiei lui Pepe. În realitate, Oana procedează aşa fiindcă a trecut printr-o situaţie asemănătoare. Trebuia să fie şi ea mămică, a avut copilul în burtă şi l-a pierdut”, a mai spus Veronica.
„Oana Zăvoranu s-a temut că va muri singură”. Vezi cine spune asta
Luată prin surprindere de dezvăluirea Veronicăi, Oana Zăvoranu şi-a găsit cu greu cuvintele, fiind vizibil afectată. Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, că nu i-a spus niciodată lui Pepe, pentru că situaţia de după divorţul lor  a fost de aşa natură, încât ei nu şi-au mai vornit decât prin intermediul avocaţilor şi că, într-un fel sau altul, a dorit să se răzbune pe acesta.
„Pepe are acum un alt copil, cu femeia pe care a spus că a căutat-o toată viaţa. Are acum copilul care şi l-a dorit. Nu am vrut să-i spun pentru că el nu voia să se împace cu mine. Eu nu sunt genul care să oblige un bărbat cu un copil. Veronica e un om cu suflet nobil. S-a supărat pe mine la acel moment. Dar nu avea niciun sens să spun adevărul. Îl cunosc pe Pepe.
M-am răzbunat pentru că m-a ignorat. Nu mi-a dat şansa un minut, o secundă, să îl mai privesc în ochi şi să pot să-i explic. Ura lui m-a înrăit, e adevărat”, a declarat Oana la Cancan Tv
Ca răspuns la taote aceste dezvăluiri inedite, Pepe a trimis un mesaj în care scria: „Era un argument de împăcare din partea ei, dacă ar fi fost adevărat…Nu am timp de fabulaţiile ei”.
 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu