MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 06:45

Diaconescu, amendat de CNA: „Sunt disperaţi, dar vom veni la putere şi ştiu şi ei că îi vom schimba pe toţi”

Distribuie

CNA-ul a sancţionat OTV-ul cu 50.000 de lei pentru că a făcut publicitate politică în timpul unei emisiunii. Patronul televiziunii însă susţine că acestea sunt doar “informaţii despre scena politică” şi va continua să le transmită chiar cu riscul închiderii OTV-ului.

CNA a decis, ieri, să amendeze OTV cu 50.000 de lei din cauză că televiziunea a difuzat, între 18 şi 23 ianuarie, în afara campaniei electorale, publicitate politică pentru Partidul Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu. Membrii CNA au luat în discuţie şi varianta întreruperii emisiei OTV pentru 10 minute, însă măsura a picat la vot. ”Vom contesta această amendă de la CNA. Dacă noi facem reclamă electorală, atunci ceea ce fac cei de la Realitatea TV şi de la Antena 3 ar trebui pedepsit cu condamnarea la moarte”, a declarat, Diaconescu pentru ziarul Ring.

Patronul OTV şi are de gând să sancţioneze şi el pe cei din din ”poliţia” audiovizualului. ”Membrii CNA sunt disperaţi, vom veni la putere şi ştiu şi ei că îi vom schimba pe toţi, iar pe o parte a acestora vrem să-i pedepsim şi mai grav pentru ce au făcut. Ne-au mai închis o dată postul, aşa că n-ar mai fi o noutate. Acele anunţuri nici măcar nu sunt reclame, ci, pur şi simplu, nişte informaţii normale despre scena politică românească. Se simt ameninţaţi, probabil, pentru că, în cele mai recente sondaje, Partidul Poporului are deja 28% şi reprezintă un mare pericol pentru celelalte formaţiuni politice. Nu vom accepta închiderea emisiei OTV, dar asta va mai ridica partidul nostru în sondaje cu încă pe atât. Vom contesta decizia, mai ales că, mai nou, e interzisă oprirea unui post de televiziune. Însă la noi, în România, orice e posibil. M-au arestat ei, darămite asta… N-ar fi o noutate. Se apropie însă alegerile şi se rezolvă totul”, a concluzionat Dan Diaconescu.

Comentarii