MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 10:50

Diana Bișinicu, emoții mari pentru fiica ei, în ultimul an de grădiniță. „Am trecut prin toate stările” | FOTO

Distribuie

Diana Bișinicu și-a însoțit fiica în prima sa zi la grădiniță din acest an. Riana este în ultimul an la grădiniță.

Cântăreața Diana Bișinicu este mămica unei fetițe adorabile, care se numește Riana, din mariajul pe care îl are cu Cătălin Andrieș.

Luni, 3 septembrie, Diana Bișinicu și-a dus fetița la grădință. Riana se află în ultimul său an la grădiniță. Artista a mărutirist că a avut mari emoții din cauza fiicei sale, însă acestea nu au fost la fel de puternice ca în urmă cu doi ani, când a dus-o pe Riana la grădință pentru prima oară.


„Acum doi ani, când Riana a intrat in primul an de gradinita am trecut prin toate stările! Am plâns, am fost trista, am avut emoții, am zâmbit, m-am bucurat, iar astăzi la începutul ultimului an de gradinita m-au încercat aceleași emotii, dar de data asta am încercat să îmi stăpânesc lacrimile!
Fata mea a crescut!!!
Sunt extrem de fericiăa ca Dumnezeu mi-a dat o minune de fetiță, blândă, bună, caldă, empatică, inteligentă, jucăușă, haioasă și frumoasă!
Te iubesc mai presus de orice pe lumea asta, Riana mea!
Mulțumim, Miss Lavinia pentru tot!
#fata mea a crescut #ultimul an de gradiniță #riana #diana bișinicu #prințesa mea #te iubesc”, a mărturisit Diana Bișinicu.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima', emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

Citește mai multe despre catalin andries, Diana Bisinicu, Rihanna și emotii pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii