Mergi direct la conținut »
Diana Bulimar se pregătește să-și lanseze cartea biografică! În
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Bulimar se pregătește să-și lanseze cartea biografică! În "Povestea lui Didi" a scris și despre cel mai greu moment din viața ei

Diana Bulimar se pregătește să-și lanseze cartea biografică! În „Povestea lui Didi” a scris și despre cel mai greu moment din viața ei

Diana Bulimar e nerăbdătoare să-și vadă cartea biografică, “Povestea lui Didi”, pe piață. Fosta campioană europeană la gimnastică ar vrea ca lansarea să aibă loc în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, în noiembrie.

De Andreea Romaniuc Archip,

Cărțile îi sunt prieteni buni încă din copilărie Dianei Bulimar. Pasionată de citit, își rezerva timp pentru lectură chiar și pe vremea când făcea performanță în gimnastică. Iar să treacă de la citit la scris i s-a părut firesc și a acceptat cu inima deschisă propunerea de a așterne pe hârtie povestea vieții ei.

„Aștept să scot o carte biografică – cum am evoluat din punctul zero până acum. Sincer, eu cred că o acțiune duce la o alta. Am plecat voluntară ca speaker motivațional pentru copii din sate și orașe defavorizate. Am început să le vorbesc despre literatură, despre cât de bine este să înveți să vorbești, pentru ca mai apoi să poți să vorbești într-un grup mult mai mare de oameni. S-a întâmplat acum un an și ceva. Mi-a plăcut foarte mult să vorbesc în engleză, le-am spus copiilor cât de bine este să vorbești și alte limbi, apoi m-am transferat doar pe partea de a citi, pentru că ne-am dat seama că avem un deficit destul de mare. Apoi, mi s-a și oferit oportunitatea de a scrie o carte despre lucrul acesta și despre viața mea. Cartea este gata, abia aștept să iasă”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Diana Bulimar.

Despre pozne și momente-cheie din cariera ei

Ce a scris Diana în “Povestea lui Didi”? “Am scris acolo despre toate poznele, inclusiv din școală și din gimnastică, dar și despre momente importante din viața mea, care m-au făcut omul care sunt astăzi. Am povestit și despre momentul în care m-am accidentat prima dată. E un capitol destul de mare și de dezvoltat legat de cum să nu renunți la visurile tale, să fii tu în continuare și să faci ceea ce-ți place”, a mărturisit Diana.

Video: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close