Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > DINU PATRICIU A MURIT | Omul de afaceri şi-a întocmit testamentul înainte de TRANSPLANTUL de FICAT

DINU PATRICIU A MURIT | Omul de afaceri şi-a întocmit testamentul înainte de TRANSPLANTUL de FICAT

De Simona Josan,

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, la Londra, la doi ani după ce suferise un transplant de ficat. Înainte de dificila intervenţie, care a avut loc într-o clinică din Milano, acesta şi-a întocmit testamentul.
„Seara aceea (dinainte de a afla a fost de roman, pentru că fratele meu la mine cu un avocat de la Milano ca să îmi scriu testamentul. Este un gest cât se poate de pragmatic. În timp ce făceam asta, au apărut medicii, zâmbind, care mi-au spus că au găsit un ficat şi că mă pregătesc de operaţie. În cele din urmă am ajuns pe masa de operaţie, răstignit ca şi Hristos. Este adevărat că îţi revezi viaţa”, mărturisea Dinu Patriciu la România Tv, imediat după operaţie.
Acesta a precizat că nu a vrut niciodată să afle detalii despre persoana de la care a fost prelevat ficatul, însă îi este profund recunoscător. „Nu am vrut niciodată să ştiu cine mi-a făcut acest imens bine. Când intru într-o biserică aprind o lumânare pentru acest suflet”, mai spunea el.
Citeşte şi:

DINU PATRICIU A MURIT | CE SPUNEA DINU PATRICIU despre BOALA CARE l-a UCIS

„FERICIREA NU SE POATE CUMPĂRA. UMBLU cu 200-300 de lei în BUZUNAR”. DINU PATRICIU, AUTOPORTRET într-un INTERVIU LIBERTATEA

DINU PATRICIU A MURIT, la 64 de ani. S-a stins DEPARTE DE ŢARĂ, la LONDRA

DINU PATRICIU A MURIT | IMAGINI NEMAIVĂZUTE CU OMUL DE AFACERI, în TINEREŢE: SLAB, ÎNALT ca BRADUL şi ELEGANT! FOTO

DINU PATRICIU a MURIT | Prima REACŢIE a familiei după decesul omului de afaceri

Close
Închide
  Close