Mergi direct la conținut »
Direcția 5 are cea mai scumpă chitară din România! Marian Ionescu a făcut o investiție-record: 20.000 de euro Galerie foto
4imagini
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Direcția 5 are cea mai scumpă chitară din România! Marian Ionescu a făcut o investiție-record: 20.000 de euro

Direcția 5 are cea mai scumpă chitară din România! Marian Ionescu a făcut o investiție-record: 20.000 de euro

În ciuda faimei, puțini cântăreți și doar o mână de trupe investesc în instrumente și în echipament tehnic, lucruri menite să aducă plus valoarea actului lor artistic, punând preț mai mult pe partea estetică și preferând să dea bani pe haine și microfoane personalizate. Printre cei puțini se află formații de renume, ca Proconsul, Holograf sau Direcția 5 - care tocmai și-a “adjudecat” cea mai scumpă chitară din România.

De Florian Gheorghe,

Muzicienii de la Direcția 5 urcă pe scenele pe care concertează cu o avere, instrumentele muzicale și echipamentul tehnic al trupei valorând zeci de mii de euro, iar recent, au ajuns la performanța de a include în show-urile lor cea mai scumpă chitară electrică din România.

Marian Ionescu, liderul trupei, a investit 20.000 de euro într-o “sculă” profesională care dă clasă suratelor sale și, după ce-și va face mâna pe ea, spune că i-o va pasa colegului Nicu Damalan.

Foto: Petru Ivu

“Botezul” acestei chitare, despre care Marian spune că era indispensabilă trupei, aflată mereu în căutarea sunetului perfect, a avut loc luni seară, la concertul pop-rock susținut de Direcția 5 pe scena Operei din București.

“Este o chitară care sună precum muzica îngerilor, una care considerăm că nu are preț și chiar e ceea ce ne trebuie. Scoate sunete care-ți încălzesc sufletul și energie cât o mașină de curse. Are un sound unic, care se obține cu originalitate, cu pricepere, dar și cu cheltuială”, ne-a spus șeful rockerilor despre investiția ce completează colecția trupei – peste 20 de chitare acustice, electrice și bassuri, un “muzeu mobil” aflat la dispoziția trupeților, oriunde concertează.

Direcția 5 își duce spectacoul pop-rock și la Constanța, duminica aceasta

Foto: Petru Ivu

Close
Închide
  Close