MENIU CAUTĂ
10 Mar. 2016 23:26

Divă până-n măduva oaselor! Vica Blochina ne-a dezvăluit care sunt motivele pentru care a refuzat mai multe oferte de job

Distribuie

Vica e divă până-n măduva oaselor şi n-o dă cotită după gard, cum se spune, ci recunoaşte asta cu mâna pe inimă. Tot ce câştigă investeşte în ea şi îşi preţuieşte la maximum libertatea, în sensul că nu a acceptat şi nu va accepta niciodată să aibă un şef şi program fix, de la 9 la 5, ca muritorii de rând.

”Nu am fost niciodată angajată la program. Pe mine libertatea profesională – de fapt, libertatea din toate punctele de vedere – mă definește. Aș fi nefericită dacă ar trebui să merg la program pe termen lung. Patroană am fost, am avut spa și coafor ani la rând. Sunt un om activ şi dacă nu aş avea oferte din televiziune, sigur nu aş sta cu mâinile în sân, m-aș gândi la o afacere. Chiar am una în plan. Dar cea mai importantă afacere a mea este imaginea, în care investesc mii de euro – haine, genţi, pantofi, masaje, acupunctură, machiaj, proceduri de înfrumuseţare, coafor, sunt multe şi toate costă. Nu poţi să apari la TV cu aceeași ţinută de trei ori şi din când în când trebuie să faci schimbări radicale de look, ca să nu plictisești publicul. Încă nu am început să fac operaţii estetice şi sper să nici nu fie nevoie prea curând”, ne-a mărturisit ea.

Cum e şi firesc în acest caz, deciziile profesionale ale Vicăi sunt dictate în primul rând de remuneraţie. Însă nu e singurul criteriu:

”Am refuzat multe oferte, în special pe cele care nu s-au dovedit bănoase, dar şi pe cele care nu mi s-au potrivit ca profil. N-am să fac parte niciodată dintr-un proiect care nu mi se potriveşte, doar de dragul de a apărea pe micul ecran”.

Consultă numerologul înainte să semneze contracte

O altă… fiţă a Vicăi e numerologia. Nu mişcă nimic în viaţa ei, mai ales în domeniul profesional, fără acordul unui specialist, care-i spune în ce zile poate bate palma pentru un job şi când trebuie să stea cuminte acasă şi să aştepte vremuri mai bune.

”Mulți cred că este o nebunie și mulți rând de mine când le spun, dar eu cred în numerologie. De câte ori am de semnat un contract, de pornit o afacere, de filmat un material sau de întreprins orice pe plan personal și profesional consult un numerolog. Acesta îmi calculează zilele favorabile. În funcție de calcule, știu exact când trebuie să fac un lucru anume și cum trebuie să mă comport pentru a obţine rezultatul dorit”, ne-a explicat Vica secretul succesului ei.

Citește mai multe despre vica blochina și Victoria Blochina pe Libertatea.

Comentarii