De Livia Lixandru,

De miercurea trecută, cei doi foști soți s-au separat, George alegând să părăsească domiciliul conjugal. Astfel, într-o săptămână, el s-a întors în vila din Pipera doar în cursul zilei de duminică, atunci când a petrecut câteva ore cu cele două fetițe.

Potrivit surselor VIVA!, se pare că cei doi soți nu-și mai vorbesc, iar drumurile lor se vor separa, totul fiind doar o chestiune de timp: George a plecat de acasă și este total absent.

„A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetițe. O ajută mama ei și are și o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniță, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiții… Îi este greu Andreei”, a declarat o sursă din anturajul artistei, pentru VIVA!

George s-a schimbat mult, în ultima perioadă 

Deși încă nu a depus actrele de divorț, se pare că cei doi soți nu au nicio șansă să se împace: 

„Andreea este șocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă și nu înțelegea de ce, acum își dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, așteaptă să se așeze lucrurile”, au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul soților Burcea – Bălan.

Pe lângă faptul că și-a schimbat comportamentul în familie, ceea ce a fost un semnal de alarmă pentru cântăreață, persoane din preajma actorului au observat și o transformare de ordin fizic. 

„George a slăbit, dar am crezut că e prins cu munca și că nu se hrănește corespunzător. Se pare că e vorba despre altceva la mijloc”, au adăugat aceleași surse, făcând referire a faptul că George a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | O româncă din Italia, apel la conaționalii din Peninsulă: „Să nu plece acasă, pentru că în România sistemul de sănătate este scăzut”

Sub mandatul lui Victor Costache, Ministerul Sănătăţii nu a finanţat programul ECMO, care s-ar putea dovedi vital pentru pacienţii cu coronavirus!

Și îngerii au demonii lor! Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu Monica Odagiu

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative