De Simona Josan,

„Pare deplasat că suntem doi regi. Atribuţiunile mele sunt mult mai mari decât ale fratelui meu. Nu trebuie să neglijăm nici partea din România care este foarte stringentă. Aici nu este o reprezentare bună a comunităţilor de romi, din punct de vedere politic. Domnul Băsescu a spus că regele Cioabă a făcut mai mult decât guvernul şi organizaţiile romilor la un loc.
Politicienii au trimis coroane. Au făcut acest gest de colegialitate, pentru că tatăl meu a fost un om care a colaborat cu mulţi dintre aceştia, a apelat la mulţi dintre aceştia. Mie mi-a revenit titlul care mi-a revenmit de drept, iar averea fratelui meu. Aseară s-a confecţionat de către meşterii aurari ai Casei Regale o coroană pentru mine, iar coroana tatălui meu va rămâne moştenire directă a fratelui meu. Tată meu mi-a spus ca niciodată să nu uzez de titlul pe care îl am. Să îl am doar în relaţiile cu autorităţile. În relaţiile cu comunitatea vorbim de pe picior de egalitate. Nu sunt un rege care dă dispoziţii, ci unul care ajută. Vreau să am relaţii cu toate organizaţiile din România, cu toate ONG-urile, şi să facem ceva pentru comunitatea de romi. Ajunge cu scandalul, cu bârfa. Să lăsăm orgoliile şi să muncim”, au fost primele declaraţii ale lui Dorin Cioabă, după ce a fost „înscăunat” rege internaţional al romilor la înmormântarea tatălui său.
INFO
Cei doi moştenitori ai lui Florin Cioabă, Dorin şi Daniel, au fost vineri încoronaţi şi au primit „însemnele funcţiei lor”, lângă catafalcul tatălui lor mort. Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a murit duminică, la 58 de ani. El se afla internat la un spital din Turcia, în urma unui infarct suferit în concediul său în Antalya.
Citeşte şi:

 

  • REGII ROMILOR AU FOST ÎNCORONAŢI! Vezi cum s-a desfăşurat CEREMONIA! FOTO
  • LOVITURĂ DE PALAT! Romii nu-l recunosc pe Dorin drept rege! Vezi cine este ADEVĂRATUL lor lider
  • Moştenitorii lui Cioabă sunt MULŢUMIŢI: AMÂNDOI vor fi „REGI” şi vor avea CÂTE O COROANĂ! Vezi cum arată NOUL ÎNSEMN AL PUTERII! FOTO
  • ADEVĂRATUL MOTIV pentru care romii vor avea doi regi
  • DISENSIUNI ÎNTRE CEI DOI BĂIEŢI ai lui Cioabă pe COROANĂ! ROMII VOR AVEA DOI REGI!
  • MESAJ EMOŢIONANT ÎN VERSURI scris de familie pe crucea „Regelui” Cioabă! FOTO
  • Ce este CULTUL PENTICOSTAL? Iată CE TRADIŢII respectă credincioşii şi CUM se desfăşoară O ADUNARE! VIDEO
  • Iată ce conţine TESTAMENTUL „Regelui” Cioabă! Vezi LA CÂT se ridică AVEREA pe care o va moşteni FIUL CEL MIC, Daniel Cioabă!
Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor