MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Dosarele grele ale maneliștilor celebri! Minune, Salam și Vijelie au avut probleme cu legea

Distribuie

Adrian Minune, interdicţie pe viaţă pentru SUA!
Manelistul are interdicţie pe viaţă din partea autorităţilor americane. De fapt, nu chiar pe viaţă, căci dacă manelistul va avea zile, va putea să vadă New York-ul peste circa 90 de ani. Şi asta din cauza unor conaționale care s-au recomandat la ambasadă drept membre din trupa popularului solist. Acestea au ajuns pe tărâm american (2003) alături de Adrian Minue, ulterior fiind arestate pentru activităţi infracţionale. În urma anchetei, Adrian Minune a rămas cu un mare of, el fiind unul dintre cei mai iubiţi solişti în rândul comunităţilor române. Ultra solicitat, cu contracte pentru turnee cu sume în dolari, cu cinci zerouri în coadă, Adrian Minune refuză politicos ofertele, ţinând ascuns secretul său compromiţător. Mai nou, Adrian Minune a reintrat în atenția Agenției Naționale de Integritate care reclamă existenţa unor diferenţe semnificative între averea dobândită şi veniturile realizate de manelist.

Cătălin Arabu a intrat cu un automobil împrumutat în mașina poliției din Chicago
Stabilit de aproape zece ani în Canada, Cătălin Arabu evită să viziteze Statele Unite deoarece figurează în bazele de date ale poliției cu un accident rutier bizar. Manelistul, fost logodnic al Minodorei, a lovit, într-o zi de Paști, o mașină a poliției, care se afla parcată după o curbă, la un filaj. Solistul a distrus automobilul pe care îl conducea, un BMW seria 3.
Florin Salam, client vechi al DIICOT
Florin Salam a fost în atenţia ofiţerilor DIICOT. El a fost anchetat pentru consum de droguri. O altă mare problemă a sa rămâne ruleta cazinourilor, unde a câştigat sume mari, dar pentru care a împrumutat sume colosale. Se spune că din tot ce câştigă, Salam plăteşte dobânzi şi datorii făcute unora ale căror reguli se schimbă de la zi la zi. A fost surprins pierzând constant sume fabuloase – 400.000, 500.000 de euro pe noapte. 

Vali Vijelie, acuzat că și-a sechestrat amanta
Vali Vijelie a fost acuzat că şi-ar fi răpit şi sechestrat amanta în 2011. Binevoitorii au predat poliţiei şi televiziunilor imagini în care manelistul se urcă pe capota unei maşini în care se află presupusa amantă, apoi o scoate din maşină ţinând-o de găt. Vijelie a recunoscut ca a spart parbrizul automobilului, dar jură ca nu a lovit femeia.
Cel mai cunoscut acordeonist, Ionică Minune, reținut de poliția spaniolă pentru că a primit şpagă bancnote false
La începutul anilor 90, Ionică Minune, cel care este recunoscut în toată muzica lăutărească drept cel mai virtuos acordeonist, a intrat fără să vrea în atenţia poliţiei spaniole. Chemat la un chef, talentul său a atras mai multe feluri de bancnote, pe care a vrut să le schimbe în euro la bancă. Ghinion, în teancul de bani s-au depistat și bancnote false drept pentru care a fost reţinut pe perioada anchetei.

Nicu Joitoru, arestat pentru trafic de droguri de mare risc
Solist mediocru de manele, Nicu Joitoru a fost ridicat de procurorii DIICOT în urmă cu doi ani, fiind acuzat de trafic de cocaină și heroină. Asupra sa s-au găsit în momentul arestării importante cantități de droguri de mare risc pe care urma să le vândă în cluburi din Capitală.

Dosar penal pentru Adi de la Vâlcea pentru conducere cu permisul suspendat

Poliţiştii rutieri argeşeni i-au întocmit dosar penal manelistului Adrian Nicolae Dinuț, alias Adi de la Vâlcea, în 2010, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând un autoturism deşi avea permisul suspendat pe trei luni pentru depăşirea vitezei regulamentare

Comentarii