Mergi direct la conținut »
Dragoș Bucur, detalii despre procesul de adopție al fiicei sale. "Există discriminare în România. Fetița noastră, India Roxana, este de etnie romă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dragoș Bucur, detalii despre procesul de adopție al fiicei sale. „Există discriminare în România. Fetița noastră, India Roxana, este de etnie romă”

Actorul Dragoș Bucur a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre ce înseamnă adopția în România. El are o fetiță înfiată, India Roxana.

De Dana Aramă,

Dragoș Bucur formează una dintre cele mai frumoase familii alături de cântăreața Dana Nălbaru. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana.

Despre fiica sa adoptată și despre ce înseamnă procesul de adopție în românia a făcut declarații Dragoș Bucur.
„Există discriminare în România. Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, India Roxana, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie există întâlniri de grup la care vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu că nu voiau să adopte, nu voiau să audă. Au scris pe hârtie că nu vor copil de etnie romă. Mi se pare o oglindă a societăţii noastre, are legătură cu etnia, cu orientarea sexuală, cu alegerile religioase. Trăim într-o ţară…”, a declarat Dragoş Bucur la emisiunea „În fața ta”, de la Digi 24, potrivit adevarul.ro.


„Cei care spun că e complicat (n.r. procesul de adopție) sunt cei care au nişte cerinţe greu de îndeplinit, ei vin şi scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaştri, de sex feminin, între 6 luni şi un an şi două luni, nascut în zodia Leu şi, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia. Pe cuvântul meu. Evident ca e greu aşa”, a mai spus actorul.


Citește și: VIDEO / Legea tuberculozei, vot favorabil în comisie. Bolnavii de TBC vor fi plătiţi pe toată perioada concediului şi vor primi normă de hrană


 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
Close
Închide
  Close