Mergi direct la conținut »
Dragoș Dolănescu, la prima vacanță ca deputat în Costa Rica . „Îmi duc familia în America”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dragoș Dolănescu, la prima vacanță ca deputat în Costa Rica . „Îmi duc familia în America”

Dragoș Dolănescu, la prima vacanță ca deputat în Costa Rica . „Îmi duc familia în America”

Dragoș Dolănescu va pleca anul acesta într-un concediu mult așteptat, împreună cu familia, după ce vara trecută nu și-a putut lua nicio zi liberă, pentru că abia preluase mandatul de deputat. 

De Ana Maria Păsat,

Dragoș Dolănescu a împlinit, recent, un an de când face parte din Parlamentul din Costa Rica. De când a fost numit în această poziție, pentru care este recompensat cu un salariu de 10.000 de dolari pe lună, fiul rapsodului Ion Dolănescu nu a avut timp de odihnă.

Dragoș Dolănescu, la prima vacanță ca deputat în Costa Ric

Dragoș Dolănescu nu și-a mai permis o vacanță de când a fost ales deputat în Costa Rica

„Încep munca la ora 9 și termin la ora 21.00. Apoi sunt numai al familiei. Nu-mi permit să plec în nici o vacanță, pentru că avem mult de lucru. Și-mi doresc să-mi fac treaba bine. Eu stau în altă provincie, în San Jose, și fac naveta ca să ajung la muncă. Distanța între localitatea unde stau eu și Capitală este de vreo 20 de kilometri”, ne spunea Dragoș Dolănescu.

Ei bine, în sfârșit, politicianul va putea pleca în concediul mult așteptat, la care doar visa în urmă cu un an. El și-a făcut deja planurile cu familia pentru la vară, iar destinația aleasă a fost SUA, acolo unde-și petrece cea mai mare parte a timpului și fratele său, Ionuț, cu care însă nu-și mai vorbește de mai bine de opt ani.

„Am programat vacanța pentru luna iulie. Vom merge cu copiii la Miami, la Disneyland, la Universal Studio. Îmi scot familia la plimbare în Statele Unite”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Politicanul a mai reușit să-și ia, în luna martie, doar câteva zile libere, pentru a veni în România, la parastasul de 10 ani al tatălui său.

Are casă solidă, nu se teme de cutremure

Cât despre cutremurul puternic care a avut loc duminică noaptea, în Costa Rica, cu magnitudinea 6,1, Dragoș Dolănescu spune că nu l-a simțit și că nu se teme, mai ales că locuiește la curte. Acesta consideră că astfel de fenomene sunt absolut normale și nu are motive să se sperie.


Citește și:

Uber și Bolt ar putea dispărea începând de joi din România

 
 
Close
Close
Închide