Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Dragoș Moștenescu nu a fost niciodată într-o vacanță exotică. „Am descoperit imensitatea orizontului…la bunici”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Dragoș Moștenescu nu a fost niciodată într-o vacanță exotică. „Am descoperit imensitatea orizontului…la bunici”

EXCLUSIV/Dragoș Moștenescu nu a fost niciodată într-o vacanță exotică. „Am descoperit imensitatea orizontului…la bunici”

După terminarea serialului „La Bloc”, actorii au simțit pe pielea lor ce înseamnă să aibă probleme serioase cu banii, ba unii chiar să fie și executați silit. Emil Mitrache (Americanu), Tudore Filimon (Nea Popa), dar și Dragoș Moștenescu (Costel) au avut grave probleme financiare. Din fericire, în ultimii ani, Dragoș Moștenescu a reușit să se redreseze.

De Denisa Macovei,

O bună perioadă de timp, Dragoș Moștenescu s-a bazat mult pe banii primiți de pe urma redifuzării sitcomului „La Bloc”, bani pe care i-a obținut după ce a deschis un proces împotriva unei organizații care colectează drepturile de autor. Din păcate, problemele financiare s-au agravat în momentul în care unul dintre gemenii săi s-a născut cu o malformație la inimă, iar medicii îi dădeau slabe șanse de supraviețuire. Încărcat de greutăți, Moștenescu a găsit însă resursele să-și revină și a început să scrie piese de teatru. Se pare că ultimii ani au fost de bun augur, actorul reușind să se redreseze. Cu toate acestea, Dragoș recunoaște că nu a reușit până în momentul de față să-și ducă familia într-o vacanță exotică. Ceea ce consideră el neprețuit este timpul petrecut în satul bunicilor. „Ce mai exotică vacanță a mea a fost la bunici. Acolo am descoperit imensitatea orizontului și exotismul fiecărui metru de pământ”, ne-a declarat Moștenescu.

Dragoș Moștenescu a trecut peste problemele financiare, iar acum are un nou proiect pe TV

În momentul de față, Moștenescu nu doar că se laudă cu proprietăți de câteva sute de mii de euro, dar primește și noi oferte pentru proiecte de televiziune. Actorul se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a trăi într-o fermă, concurs în care marele premiu este de 50.000 de euro. Dragoș Moștenescu susține că are toate calitățile pentru a ajunge în marea finală. „Mă văd în finală. Mă bazez pe răbdare, înțelepciunea apărută o data cu vârsta, pe spiritul de echipă și puterea de muncă”, ne-a mai spus cel care a dat viață personajului „Costel”.

CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/ A fost abandonat de mama sa într-un orfelinat, dar a ajuns în semifinala Eurovision. Save, portretul unui învingător/FOTO

Close
Închide
  Close