Mergi direct la conținut »
Ducesa de Cambridge se teme că prinții George și Charlotte ar putea să încurce la nunta Pippei Middleton
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ducesa de Cambridge se teme că prinții George și Charlotte ar putea să încurce la nunta Pippei Middleton

Ducesa de Cambridge se teme că prinții George și Charlotte ar putea să încurce la nunta Pippei Middleton

Prinții George și Charlotte vor avea roluri importante la nunta mătușii lor, Pippa Middleton, care are loc mâine. Cei doi vor fi cavaler și domnișoară de onoare, ceea ce o face pe mama lor să fie puțin îngrijorată, relatează The Telegraph.

Pippa Middleton (33 de ani) și James Matthews (41 de ani) se căsătoresc, mâine, la o biserică din St. Marks, Englefield.

La ceremonie, prințul George și prințesa Charlotte vor fi cavaler și domnișoară de onoare. Astfel, micul prinț va ține verighetele, în timp ce Charlotte va căra florile.

Cum cei doi copii sunt încă prea mici pentru a înțelege ce se întâmplă, George va împlini patru ani în luna iulie, iar Charlotte are doi ani, mama lor este cam îngrijorată că ei s-ar putea să încurce.

În timpul unui eveniment, Kate Middleton a mărturisit că abia așteaptă nunta, însă “niciodată nu poți știi” la ce pot face copiii de vârsta celor doi.

Citește și: Totul despre nunta Pippei Middleton. Ce se știe despre nunta anului în Marea Britanie

Close
Închide
  Close