MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2013 07:06

După 23 de ani, Cornel Ilie a reîntâlnit-o pe una dintre cele mai importante femei din viaţa lui

Distribuie

Pe linga cei 5000 de spectatori, invitatii speciali si desfasurarea de forte pe care o coordona (a fost scenaristul si regizorul show-ului), Cornel s-a reintilnit cu aceasta ocazie cu una dintre cele mai importante femei din viata lui: profesoara de muzica din scoala generala, cea care la 11 ani l-a luat la cor si a facut pentru el si bateristul Nicu Sarghea, o trupa de elevi care astazi este VUNK.
Profesoara Corina Constantinescu  a avut un moment special in timpul show-ului, cind Cornel si Nicu i-au multumit pentru ca i-a invatat sa viseze frumos: sa fie una dintre trupele rock cele mai iubite din Romania.
„O sa tin minte, intotdeauna, ca intr-o zi de joi, am intrat in cabinetul de muzica cu o chitara acustica, romaneasca, invelita intr-o husa cusuta acasa si, acolo, doamna profesoara de muzica mi-a zis sa-i arat ce stiu sa cant. Stiam doar doua-trei acorduri pe care le-am cantat fara sa ma uit in ochii dansei, ci eram atent sa pun bine degetele pe griful chitarei. Mi-a zis sa vin a doua zi la repetitiile grupului de muzica al scolii sa-mi prezinte un alt elev. Era vorba despre Nicu, care era si el la prima repetitie. De-atunci suntem prieteni si am pus bazele trupei ce acum se numeste Vunk.
La 23 de ani de cand am terminat scoala, tot intr-o zi de joi, am revazut-o pe doamna profesoara, la cel mai important concert al nostru. A fost unul dintre cele mai emotionante momente traite de mine in ultimul timp. Si eu si Nicu o sa-i ramanem mereu datori pentru ca ne-a dat curajul sa ne implinim visul nostru cel mare”, marturiseste Cornel Ilie.
Cu peste 5000 de spectatori, #asasishow a fost  concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public platitor in Romania, spectacolul a imbinat tehnologia de ultima ora (bratari luminoase ale caror semnale se sincronizau pe muzica) cu lasere, artificii, confetii, dar a si fost orientat foarte mult catre povesti personale ale fanilor sau ale oamenilor care au insemnat ceva pentru trupa.

Comentarii