De Florian Gheorghe,

După aproape două săptămâni de încercări și emoții, Maria Buză a reușit să revină acasă, dar cu mare noroc. Zilele acestea, America s-a transformat în epicentrul pandemiei globale iar multe state au intrat în carantină aproape totală. Artista și soțul său, muzicantul George Pătrășcanu, s-au întors cu ”buza” umflată, căci escaladarea pandemiei i-a lăsat fără multe spectacole anunțate, dar sunt fericiți că au reușit să ajungă acasă. ”Locul unde este întotdeauna mai bine”, chiar dacă și România este afectată de Covid-19.

”Am avut un drum lung si, cu mari emoții, am reusit sa revenim în tară. Suntem într-un fel de vacanță, două săptămâni în casă, pentru a-i proteja pe cei din jur”, ne transmite artista care a avut parte de cel mai ”de groază” turneu din cariera sa.Ca urmare a accelerării măsurilor sociale de protecție împotriva virusului, Maria Buză a fost, inițial, la un pas să rămână blocată în Canada. A reușit să ajungă în Statele Unite înainte de a se închide granița dintre cele două state. Însă toate spectacolele sale au fost anulate.

Și solista Alina Radi, cu care Maria Buză a ”împărțit” afișul seriei de spectacole, s-a întors în țară, cu câteva zile mai devreme. Solista bănățeancă și-a cerut scuze tuturor celor implicați -organizatori și public-, și a părăsit turneul încă din etapa sa canadiană, speriată de escaladarea crizei.

La începutul anului curent, Maria Buză s-a aflat câteva săptămâni pe insulele din Filipine, unde a filmat pentru sezonul 3 al emisiunii Asia Express (Antena 1), în echipă cu Lia Bugnar.

Citeşte şi:

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați