MENIU CAUTĂ
10 Apr. 2018 15:00

VIDEO EXCLUSIV. Când jazz-ul ”se împrietenește” cu maneaua. Duet de senzație Dan Blueman vs. Liviu Guță

Distribuie

Inedită improvizație muzicală, Liviu Guță, Dan Blueman și Vali Crăciunescu, trei artiști ce s-au făcut cunoscuți în genuri muzcale diferite, au împărțit același public, de dragul petrecerii.

Originalul duel ce a făcut deliciul audienței, s-a consumat într-un loc original, un service auto din București, la petrecerea dinainte de Paște a angajaților. Un original spațiu concertistic unde Vali Crăciunescu& Dan Blueman și DJ Adrian Maciucă au împământenit tradiția de a-și tersta repertoriul în fața unui categorii de public total diferită. Pare greu de crezut însă amestecate ad-hoc, piesele de petreceri românești ale lui Liviu Guță au făcut casă bună cu blues-ul livrat de Dan Blueman de la Blue Sound, momente intens aplaudate de audiența prezentă.

Mai mult, Liviu Guță a testat câteva piese de factură rock iar Vali Crăciunescu, gazda originalei petreceri, a oferit un recital aparte cu melodii din repertoriul unor mari trupe precum Queen ori Metallica reinterpretate la …acordeon. 'Dincolo de genul muzical în care și-a făcut un bun renume, am descoperit în Liviu Guță reminescențele unui rocker pasionat, un solist polivalent care nu se dă în lături în a cântat pop ori a improviza teme de jazz', zice Vali Crăciunescu după concertul în care și-a testat noul său acordeon, făcut pe comandă și personalizat, cel mai scump acordeon aflat în posesia unui artist român.

CITESTE SI EXCLUSIV/Andreea Bălan gătește cu mama și cu soțul ei. 'Ei fac sarmale, friptură. Eu fac tortul'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii