Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Când jazz-ul ”se împrietenește” cu maneaua. Duet de senzație Dan Blueman vs. Liviu Guță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Când jazz-ul ”se împrietenește” cu maneaua. Duet de senzație Dan Blueman vs. Liviu Guță

VIDEO EXCLUSIV. Când jazz-ul ”se împrietenește” cu maneaua. Duet de senzație Dan Blueman vs. Liviu Guță

Inedită improvizație muzicală, Liviu Guță, Dan Blueman și Vali Crăciunescu, trei artiști ce s-au făcut cunoscuți în genuri muzcale diferite, au împărțit același public, de dragul petrecerii.

De Florian Gheorghe,

Originalul duel ce a făcut deliciul audienței, s-a consumat într-un loc original, un service auto din București, la petrecerea dinainte de Paște a angajaților. Un original spațiu concertistic unde Vali Crăciunescu& Dan Blueman și DJ Adrian Maciucă au împământenit tradiția de a-și tersta repertoriul în fața unui categorii de public total diferită. Pare greu de crezut însă amestecate ad-hoc, piesele de petreceri românești ale lui Liviu Guță au făcut casă bună cu blues-ul livrat de Dan Blueman de la Blue Sound, momente intens aplaudate de audiența prezentă.

Mai mult, Liviu Guță a testat câteva piese de factură rock iar Vali Crăciunescu, gazda originalei petreceri, a oferit un recital aparte cu melodii din repertoriul unor mari trupe precum Queen ori Metallica reinterpretate la …acordeon. ”Dincolo de genul muzical în care și-a făcut un bun renume, am descoperit în Liviu Guță reminescențele unui rocker pasionat, un solist polivalent care nu se dă în lături în a cântat pop ori a improviza teme de jazz”, zice Vali Crăciunescu după concertul în care și-a testat noul său acordeon, făcut pe comandă și personalizat, cel mai scump acordeon aflat în posesia unui artist român.

CITESTE SI EXCLUSIV/Andreea Bălan gătește cu mama și cu soțul ei. ”Ei fac sarmale, friptură. Eu fac tortul”

Close
Închide
  Close