În vremea aceea Mădălina era deja în Italia, în Catania. În momentul de faţă, deşi Mădălina s-a mutat în Milano în urmă cu aproximativ doi ani, mama ei a rămas să muncească în Catania. Acolo are grijă de un bătrân şi reuşeste să câştige bani cât să o ajute atât pe fiica ei,cât şi pe soţul ei rămas în România.
Viorica şi Emil Luca (piruete)
Viorica s-a născut în judeţul  Mureş fiind cea mai mare dintre cei patru copii ai familiei Haba . “Îmi plăcea dansul popular, mergeam la “joc în sat” unde am şi învăţat să joc, dar mă preocupa mai mult şcoala – eram o elevă foarte silitoare. În familia mea era mare pasiune pentru folcor, pentru dansul popular, începând cu bunicii, părinţii, unchii şi mătuşile mele (au dansat într-un ansamblu folcloric la Târgu-Mureş), iar mai târziu fraţii şi nepoatele mele. Eu cred că te naşti cu talent şi pasiune, iar dacă în viaţa ai şi modele (pentru mine au fost parintii mei) poti face performanta in orice domeniu, dar este nevoie şi multă muncă” spune ea.

Alături de soţul ei au început să aibă tot mai mult success. La petreceri se oprea lumea din dans să îi admire, rămâneau singuri pe ringul de dans în aplauzele celorlalţi şi atunci spre bucuria tuturor făceau piruete până se oprea muzica. Simţeau că pentru ei este ceva normal, ştiau că lumea îi admira, iar spectacolul pe care îl ofereau ei era greu de uitat.
Ianau Narcis Iustin
Ianau Narcis Iustin are 16 ani. Locuieşte cu tatăl său şi cu fratele mai mic, Marius Cristian într-o casă în satul Baraţi din judeţul Bacău. Iustin cantă de mic. Prima oară a cântat pe la 5 ani în corul bisericii. O aştepta pe mătuşa lui, Elena care era la repetiţii şi, auzind corul a început să cânt şi el. Dascălul, auzindu-l l-a aşezat în rândul sopranelor, unde a cântat timp de 4 ani. În tot acest timp a cântat psalmul la lecturile din timpul Liturghiei deşi ceilalţi copii au râs şi râd în continuare de vocea lui. Nu s-a dat niciodata bătut! Tatăl lui Iustin nu mai lucrează de aproape 2 ani de zile pentru că fabrica de bere la care lucra a dat faliment. De atunci el nu şi-a mai găsit de munca nici până în prezent. Un împiediment în a se angaja l-a constituit şi faptul că are deficienţă de vedere la ambii ochi. De fapt, vederea la unul dintre ochi este “pierdută”.

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

Din păcate, şi fratele şi mama mea au probleme de vedere, ambii poartă ochelari. Fratele, Marius va trebui să facă când va împlini vârsta de 18 ani o operaţie la unul dintre ochi la care are probleme mai grave de vedere.
Trupa Balance – Constantin Ciobotaru şi Dan Florin Tazlauanu
Dan Tazlauanu
Dan Florin Tazlauanu s-a născut pe data de 11 aprilie 1985 în oraşul Braşov. Dan a urmat Şcoala Generală Nr. 10 din Braşov şi apoi Liceul Sportiv din Braşov. Mama, Vasilica Tazlauanu în vârstă de 49 de ani este casnică. Tatăl, Nicolae Tazlauanu, 53 de ani este pensionar. Are o soră, Ana Simona în vârstă de 14 ani care este elevă şi un frate, Andrei Nicolae îin vârstă de 27 de ani care este artist acrobat de circ.

“Mi-a plăcut foarte mult şi mi-a părut extrem de rău că la un moment dat a trebuit să renunţ la gimnastică, dar din cauza problemelor la coloană nu mai puteam continua”, spune Dan.
Constantin Ciobotaru
Constantin Ciobotaru s-a născut la data de 08.03.1985 în oraşul Braşov. A urmat Şcoala Generală nr. 10 din Braşov, apoi Liceul de Construcţii şi Montaj Săcele. Mama, Elena Ciobotaru în vârstă de 53 de ani este pensionară. Tatăl lui Constantin a decedat în anul 1992, când Constantin avea numai 7 ani. Constantin are doi fraţi: Ciobotaru Liviu Marian, în vârstă de 27 de ani care este sudor şi locuieşte în Braşov şi Ciobotaru Nicolae în vârstă de 33 de ani, nu lucrează şi locuieşte tot în Braşov. La terminarea liceului Constantin s-a lăsat de gimnastică din cauză că era prea înalt la momentul respectiv. Din cauza înălţimii Constantin nu mai putea să practice gimnastică la toate aparatele, ci doar la calul cu mânere. A considerat că este prea puţin pentru el şi a luat decizia de a renunţa la gândul de  a începe să facă altceva nou din care să poată scoate şi bani.
Trupa Balance
Gimnastica a fost cea care i-a învăţat să fie disciplinaţi, să lucreze cu dăruire şi să persevereze în muncă. Competiţiile de gimnastică ale juniorilor le-au oferit primele satisfacţii ale muncii lor, obţinândnumeroase medalii, atât cu echipa, cât şi la individual compus, dar mai ales la cal cu mânere, aparatul lor preferat. La cal cu mânere Constantin a câştigat două medalii de bronz, în anul 2000 şi 2002, iar Dan, două medalii de aur în anii 1995 şi 2000 alături de alte trei medalii de argint în 1997, 1999 şi 2003.
Cristina Bondoc şi Alina Dincă
Cristina Bondoc s-a născut pe data de 19 octombrie 1987, în oraşul Tulcea într-o familie modestă. Mama a fost de profesie confecţioneră, iar tatăl a fost şofer. Părinţii văzând-o fascinată de sunetele muzicii încă de la început. Aşa a ajuns la Liceul de Artă”George Georgescu” din Tulcea, în 1995, unde a urmat cursurile de vioară ale profesoarei Lăcrămioara Malacu. Era un copil şi tot ceea ce visa era de fapt să ajungă o viitoare Mariah Carey. În 2010, terminând liceul, sora ei Andreea îşi dorea ca orice absolvent de liceu să-şi continue studiile. Banii au fost cei care au împiedicat-o să devină studentă, fapt pentru care la 19 ani, a fost nevoită să plece în Spania pentru a munci să-şi plătească singură studiile şi a reuşit să mai strangă nişte bani pentru operaţia tatălui lor.
Alina Dincă s-a născut pe 28.08.1990 în Bucureşti. Părinţii s-au cunoscut înainte cu un an ca ea să apară pe lume, mama era cântăreaţă, iar tatăl fotograf. Pe la vârsta de 3 ani Alina a început săa cânte prin casă melodiile coloanelor sonore de la desenele animate, lucru care a determinat-o pe mama ei să o ia de mână şi să o înscrie la Palatul Naţional al Copiilor la Corul de Copii Allegretto.
A fost solista acestui cor 14 ani, timp în care a participat la concursuri internaţionale, a obţinut numeroase premii şi a avut, spune ea, copilaria pe care crede că şi-ar dori-o mulţi copii. “După pierderea casei, mama şi tatal meu adoptiv, s-au mutat cu chirie destul de departe de centrul oraşului, iar eu stau pe la bunica mea sau la Cristina Bondoc, prietena şi colega mea”. “La “Romanii au talent” am ajuns datorită Cristinei, pentru că m-am gândit că după ce mi-am întrerupt studiile în muzică, visul meu de a ajunge ”Whitney Houston” nu se mai putea împlini. Cristina a fost persoana care m-a împins să îmi mai dau o şansă şi mi-am zis că…”De ce nu?”…
Clubul  Sportiv Akikai
Akikai a luat naştere în anul 1987 în localitatea Tecuci, judeţul Galaţi şi înseamnă Asociaţia Toamnei (AKI-Toamna, KAI-Asociaţie, Şcoală), după anotimpul în care s-a născut fondatorul ei, Sempai Iku Volanschi. În cei 24 de ani de existenţă, ni s-au impus diferite forme de organizare (şcoala, asociaţie, S.R.L), ajungând în anul 2006 să poarte numele de Club Sportiv Akikai. Indiferent de denumirea sa, Mentorul Akikai a menţinut aceeaşi tactică de predare a Artelor Marţiale şi perseverenţă, în ciuda tuturor greutăţilor prin care a trecut. Dacă la început organizăm show-uri de Arte Marţiale demonstrative pentru a ne face remarcaţi de cei din jur, acum participăm la competiţii la care obţinem de obicei un loc fruntaş pe podium. O dată cu înfiinţarea Clubului Sportiv Akikai ne-am afiliat la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, fapt care ne-a permis să participăm la concursurile naţionale şi internaţionale. Pe plan naţional, suntem clubul cu cele mai bune rezultate la forma noastră de practicăa, iar din punct de vedere internaţional am urcat România pe podium de multe ori. Numărul de membrii nu este constant, totuşi cei care rezistă de-a lungul timpului devin oameni puternici şi cu tărie de caracter.
Ştefan Florescu
Ştefan Florescu s-a născut în data de 18 decembrie 1991 în Botoşani. Tata – Florentin Florescu, în vârstă de 48 de ani, lucrează la ziarul Monitorul de Botoşani. Mama – Diana Florescu lucrează ca ziaristă la un ziar local din Slobozia. În vremea când părintii erau împreună şi locuiau în Botoşani mama a lucrat la ziarele Evenimentul Moldovei şi Jurnalul Naţional. “Nu am făcut dintotdeauna freestyle football. În clasa a-7-a m-am transferat la Liceul cu Program Sportiv Botoşani unde
timp de 2 ani am făcut performanţă în atletism. La campionatul naţional, antrenorul m-a îndopat cu vitamine şi energizante în aşa fel încât mi s-a făcut rău şi am pierdut calificarile.

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime
Recomandări
Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime

“Visul meu de a face o carieră din freestyle părea că este doar atât. Un vis. Însă la începutul anului 2010 am auzit de concursul Românii au Talent şi speranţele mi se reaprinseseră. M-am pregătit mult pentru preselecţia de la Piatra Neamţ. Pentru a ajunge acolo am fost nevoit să-mi vând bicicleta şi am avut noroc pentru că aveam un prieten din partea locului care mă putea caza pe perioada concursului. Mi-am făcut o coregrafie pe care am repetat-o, nu în săli de dans cu oglinzi, nici măcar în săli de sport, ci în sufragerie unde puneam colajul pe calculator şi uneori, când aveam drum în Botoşani, în parcarea acoperită a Sălii Polivalente” a spus Ştefan Florescu.
Luca Valentin
Valentin are 25 de ani şi este din Braşov. A petrecut o copilărie frumoasă alături de cei doi fraţi mai mari. “Îmi aduc aminte şi acum ca îi numeam “îngerii mei cu ochii albaştri” eu fiind singurul dintre fraţi care are ochii căprui. Fiind mezinul familiei, am fost foarte răsfăţat nu numai de către părinţi, ci şi de către fraţii mei”. Fratele cel mare, Luca Paul, are 32 de ani şi lucrează la o fabrică de maşini, iar fratele mijlociu, se numeşte Luca Daniel, are 28 de ani şi lucrează ca manager la două cafenele. “Pâna să ajung în liceu, eram un copil căruia îi placea foarte mult să joace fotbal şi baschet. Era ca un “trend” la vremea respectivă. În general, mi-au plăcut foarte mult sporturile şi tot ca pe un sport am privit şi “flairbartending-ul” pe care îl practic şi acum”.
Cosmin Agache
Cosmin s-a născut pe 26 mai 1996 în Botoşani. Mama, în vârsta 43 de ani, lucrează la o simigerie, iar tatăl este dulgher, lucrează în construcţii. Cosmin are un frate mai mare, Claudiu Gabriel de 19 ani. Părinţii sunt oameni simpli, care ţin foarte mult la familie şi care au făcut tot ceea ce le-a stat în puţintă pentru a oferi o viaţă cât mai bună copiilor lor. Cosmin a început să facă beatbox în urmă cu 4 ani. Urmărea pe youtube momente din emisiunea “Britains Got Talent” şi i-a atras atenţia un filmuleţ cu un băiat care făcea beatbox. Cosmin nu ştia ce înseamnă asta, credea că este vreo ramură a box-ului, dar din curiozitate l-a deschis. A început să se uite la filmuleţul respectiv în fiecare zi de nenumarate ori, a rămas uimit de ce pot unii să facă cu vocea lor şi a încercat şi el. În prima fază I se părea că nu poate să scoată niciun sunet aşa cum trebuie şi s-a gândit să renunţe. După o perioadă, cu mai multă răbdare, a încercat din nou. La început a fost greu, însă acum cunoaşte foarte multe sunete pe care le combină şi cu care se joacă până când obţine rezultatul dorit. Cosmin repetă în fiecare zi. Nu are un program fix, dar indiferent de ce preocupare ar avea, se trezeşte făcând beatbox. Urmareşte în continuare filmuleţe şi tutorial pe youtube pentru a se perfecţiona şi pentru a învăţa lucruri noi.
Adrian Cristian Ţuţu
Adrian Cristian Ţuţu împlineşte pe 11 martie vârsta de 19 de ani. S-a născut în Bucureşti însă când avea 4 ani părinţii au decis să se mute în Focşani. Erau o familie de 5 membri, trei copii (el, sora Mihaela mai mare cu 10 ani şi fratele Marius mai mare cu 11 ani decât el ) şi părinţi. Decizia de a părăsi Bucureştiul, a fost luată în urma unor probleme financiare. Pâna atunci, tatal său le asigurase un trai minunat, lipsit de griji, însă problemele financiare au intervenit pe termen lung, iar grija zilei de mâine şi datoriile i-au pus pe ambii părinţi la pământ cu moralul. Adrian şi-a dorit să facă muzică şi pentru că bunicii nu îi placea ceea ce vroia să facă, la vârsta de 15 ani a plecat în apartamentul lăsat de la părinţi şi a hotărât să stea singur şi să se apuce să facă muzică, crezând că va fi uşor şi că va reuşi. La un moment dat a fost nevoit să meargă la muncă în şantier ca să poată avea o pâine pe masă. Dar nimic nu l-a oprit să facă ceea ce a vrut să facă, chiar dacă a suferit şi a răbdat de foame de multe ori, a închis ochii pentru că visul lui era să cânte, să fie mândru de el şi când va privi spre cer să creadă că şi părinţii lui sunt mândri de el.

Cum să trăiești într-o lume pe care nu poți s-o înțelegi, deși nu ești prost și nici resemnat?
Recomandări
Cum să trăiești într-o lume pe care nu poți s-o înțelegi, deși nu ești prost și nici resemnat?

Valentin Dinu
S-a născut pe 17 martie 1989 în Ploieşti, într-o familie de muzicieni cu 5 copii. Mama sa a urmat liceul de muzică din Ploieşti la clasa vioară. După terminarea liceului nu a mai cântat pentru că s-a dedicate creşterii copiilor. Tatăl său  cânta la chitară şi vocal, de la vârsta de 14 ani fără studii muzicale. De la 19 ani a început să cânte în restaurante şi pe vase de croaziera. El mai cântă şi în prezent.  « La concurs m-am înscris după ce am văzut reclama la ProTv. M-am gândit că poate o să câştig şi aşa o să pot să îmi ajut familia şi să îmi cumpar o casă. Pentru mine o casă este foarte importantă pentru că acum locuim la socrii mei şi nu avem condiţii bune, iar bani de chirie nu am. Când am plecat la preselecţie tatăl meu m-a susţinut foarte mult şi a mers cu mine peste tot, încurajându-mă să trec peste emoţii. Părinţii, fraţii, socrii, soţia, cumnatii, prietenii, chiar şi băieţelul meu îmi spune ,,Noloc”. Toţi speră să câştig concursul şi să ajung un solist mare. De altfel, şi eu aş vrea să câştig ca să pot să duc o viaţă bună ( normală) şi să pot să îi ajut şi pe alţii care nu au posibilităţi”.
Rebeca Maria Neacşu
Rebeca Maria Neacşu are 7 ani, doreşte să devină o artistă desăvârşită, privind-o cu multă admiraţie pe Sumi Jo. Este în clasa I, la Şcoala Generală, nr. 25 Braşov. Îi place  foarte mult să citească,să îşi facă prieteni, dar mai ales iubeşte muzica. Talentul îl moşteneşte de la bunicul din partea mamei, sau după cum spun părinţii, Rebeca s-a născut sub o stea norocoasă, tinând cont de faptul că părinţii Rebecăi au o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut pe internet acum 10 ani şi mare le-a fost uimirea descoperind că sunt născuţi în aceeaşi zi, aceeaşi lună şi acelaşi an. Cel mai mare admirator al Rebecăi, este surioara ei de numai 3 ani Sara, care atunci când va fi mare spune că vrea să cânte şi ea “la fel ca Rebeca”.

Toată familia o susţine pe Rebeca, bunicii fiindu-i  alături mereu, sufleteşte mai ales, căci sunt departe de nepoatele lor, bunicii din partea mamei fiind din Piteşti, cei din partea tatălui, din Ploieşti. “Romanii au talent”  este o mare provocare pentru Rebeca. Atunci când Rebeca a văzut promo –ul la ProTv, şi-a dorit să fie pe scena “Românii au talent”. Cei 3 “DA” spuşi de Andra, Andi şi Mihai nu au făcut decât să amplifice dorinţa micuţei de a merge mai departe.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
FANATIK.RO
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Cele mai scumpe orașe din România. Oamenii plătesc bani grei pe chirie în aceste zone. Bucureștiul nu e în top 3
FANATIK.RO
Cele mai scumpe orașe din România. Oamenii plătesc bani grei pe chirie în aceste zone. Bucureștiul nu e în top 3
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Știrileprotv.ro
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Delia, o nouă apariție controversată. Cum s-a afișat artista! 'Doamna Delia, nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate'
Unica.ro
Delia, o nouă apariție controversată. Cum s-a afișat artista! 'Doamna Delia, nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate'
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
HOROSCOP
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
RECOMANDĂRI