Băcăuanca este foarte afectată

Moni îi încredinţase toate aceste obiecte de valoare, pe baza unui proces-verbal de predare-primire, prietenei sale Mădălina Apostol, în septembrie anul trecut, la numai câteva zile după ce a înmormântat-o pe mama ei, Veronica Bulai.
Amica sa a fost, de altfel, şi cea care i-a adus la cunoştinţă faptul că a fost jefuită şi că a alertat poliţia. Potrivit mărturisirilor Mădălinei, hoţul este chiar fratele său, Daniel Apostol, dat în urmărire prin Interpol.
De şase luni, făptaşul aştepta să dea lovitura şi a prins momentul prielnic atunci când sora sa se afla într- o scurtă vacanţă, peste hotare. Aflată la ananghie, Monica a apelat la fostul său soţ, Irinel Columbeanu, pentru a-i cere ajutorul să-l găsească pe cel care a sărăcit-o. De altfel, excentricul milionar a dezvăluit pentru ziarul Libertatea aspecte neştiute despre acest jaf.
“Monica este afectată, e normal să fie aşa. Nu înţeleg de ce nu a lăsat toate aceste bunuri la bancă, într-o cutie de valori, o costa cam o sută de euro pe an… Ea m-a sunat special să-mi spună ce i s-a întâmplat. Nu am avut cum să anunţ eu poliţia, nu aveam în ce calitate s-o fac. Sper ca aceste bunuri să fie recuperate… Sunt greu de vândut. Monica are acte la toate. Toate au fost primite de la mine, în afară de două ceasuri. Cea mai valoroasă piesă e ceasul de 75.000 de euro, un Rolex cu diamante, gravat cu numele ei şi data când a împlinit  21 de ani, pe care i l-am făcut cadou. Cum ceasul e băgat în sistemul Rolex, acesta va putea fi identificat. Am făcut deja înştiinţare la Rolex. Printre altele, a mai dispărut un diamant pe care i l-am luat la botez, inelul de logodnă, verigheta, de fapt a treia verighetă, pentru că una e la mine, iar pe prima a pierdut-o pe plajă în primul an de căsnicie, în timp ce juca volei. Le-a trecut într-un proces-verbal şi i le-a predat prietenei sale după ce a înmormântat-o pe maică-sa. Valoarea acestor obiecte este inestimabilă. Dacă mi-ar fi cerut sfatul înainte, aş fi învăţat-o ce să facă cu ele”, ne-a mărturisit Irinel Columbeanu.
El a ușurat-o pe Moni de bijuterii în valoare de 200.000 €! Irinel Columbeanu dezvăluie aspecte neștiute despre jaf
1. Inel cu perlă şi smarald – 8.000 € 2. Verighetă – 5.000 € 3. Inel de logodnă – 20.000 € 4. Lanţ aur alb – 1.000 € 5. Colier Chopard cu diamante – 12.000 € 6. Lanţ aur – 1.000 € 7. Ceas Rolex personalizat – 75.000 € 8. Ceas Chopard cu diamante – 20.000 € 9. Ceas alb cu diamante – 15.000 € 10. Ceas Rolex cu diamante – 25.000 € 11. Cercei Chopard cu diamante – 3.000 €
Notă: Acestea sunt preţurile la bijuteriile şi ceasurile cumpărate de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor în perioada în care cei doi erau soţ şi soţie. Motivul pentru care unele podoabe nu sunt numerotate e simplu: Irinel nu-şi mai aminteşte cât a plătit pe ele.

Mădălina Apostol: «Fratele meu este făptaşul»

El a ușurat-o pe Moni de bijuterii în valoare de 200.000 €! Irinel Columbeanu dezvăluie aspecte neștiute despre jafMădălina Apostol, prietena Monicăi în casa căreia s-a produs jaful, nu-şi poate reveni din şoc, mai ales că făptaşul este chiar fratele său, Daniel.
“Am chemat poliţia să ia amprente. Sunt foarte îndurerată, mai ales că este vorba despre prietena mea cea mai bună, care-mi este ca o soră. În plus, am fost jefuită chiar de fratele meu, în care aveam încredere, care venea la mine în casă. Altfel, nu pot da mai multe amănunte, este vorba despre o anchetă în plină desfăşurare”, a spus Mădălina pentru ziarul Libertatea.

Hoţul Daniel Apostol, un pierde-vară cu antecedente

El a ușurat-o pe Moni de bijuterii în valoare de 200.000 €! Irinel Columbeanu dezvăluie aspecte neștiute despre jafMădălina Apostol ne-a mărturisit că fratele său, Daniel, în vârstă de 37 de ani, fără o ocupaţie stabilă, a mai avut astfel de antecedente, în tinereţe, dar între timp se schimbase şi se aşezase la casa lui.
“A mai avut antecedente de acest gen, în adolescenţă. Acum este cap de familie şi am crezut că s-a schimbat, nu m-am gândit nici o clipă că ar putea să-mi facă una ca asta. M-a făcut de râs, nu ştiu cum o să mai dau ochii cu Moni… În fine, habar nam unde se află fratele meu în acest moment, este de negăsit, tocmai de aceea vă trimit şi fotografia lui, pentru a putea fi depistat mai uşor. Îmi doresc din suflet să recuperăm măcar bunurile Monicăi, de ale mele sunt mai puţin interesată”, ne-a dezvăluit Mădălina Apostol.
Monica Gabor a notat pe mai multe foi “acareturile” lăsate în grija prietenei sale Mădălina Apostol. Toate aceste bunuri au dispărut, fiind sustrase din seif de către fratele MădălineiEl a ușurat-o pe Moni de bijuterii în valoare de 200.000 €! Irinel Columbeanu dezvăluie aspecte neștiute despre jaf
El a ușurat-o pe Moni de bijuterii în valoare de 200.000 €! Irinel Columbeanu dezvăluie aspecte neștiute despre jaf
PE ACEEAȘI TEMĂ:
EXCLUSIV LIBERTATEA | SURPRIZĂ DE PROPORȚII! Uite de cine au fost jefuite Bianca şi Moni
Moni și Bianca au fost jefuite. Hoții le-au furat bijuterii de 200.000 € pe care le ţineau într-un seif de lux din Bucureşti

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională