Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ela Crăciun colindă alături de cei trei copii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ela Crăciun colindă alături de cei trei copii

VIDEO/ Ela Crăciun colindă alături de cei trei copii

Ela Crăciun ne surprinde din nou și, în Ajun de Crăciun, a ieșit la colindat alături de cei trei copii ai săi. Inclusiv cu Nicholas, băiețelul ei de două luni.

Vedeta nu a ieșit cu cei mici în frig pentru a bate la ușile vecinilor, ci a ales o metodă în ton cu tehnologia prezentului. S-a filmat cântând colindul și a postat înregistrarea pe social media și pe canalul ei de YouTube. Îndrăgita prezentatoare TV apare alături de Alex (12 ani), Alesia (7 ani) si Nicholas (2 luni), cu toții îmbrăcați în haine roșii, cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă, și cântă colindul tradițional românesc, așa cum vedeta cânta în copilărie: Domn Domn să-nalțăm.

Micuțul Nicholas este, în mod particular, adorabil, având tot felul de grimase simpatice, părând, la un moment dat, că interpretează el însuși melodia. “Crăciun fericit să aveți, dragilor! Să vă fie casa plină de bucurii. Vă pupăm! Crăciun fericit!”, le-a transmis Ela Crăciun la finalul colindului.

Citește și

De nouă ani, în rolul lui Moș Crăciun. Un tânăr actor din Buzău povestește cele mai triste experiențe: „Nu e ușor să vezi orfani bucurându-se că primesc o banană”

 

Close
Închide
  Close