Mergi direct la conținut »
Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Alesia are 6 ani și seamănă perfect cu mama ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Alesia are 6 ani și seamănă perfect cu mama ei

Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Alesia are 6 ani și seamănă perfect cu mama ei

Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Micuța este pasionată de masaj și de cremele de corp folosite în tratamentele spa, astfel că, zilele trecute, atunci când a împlinit șase ani, Alesia a avut parte de o ora de maxim răsfăț, așa cum îi place ei. Pe un pat special, cu saltea de apă, micuța a fost masată de specialistul Silhouette în timp ce mama ei urma același ritual în paralel.

„Alesia a fost prima dată la masaj anul trecut, pe când eram în Sinaia. Îi place foarte mult să fie răsfățată și să se relaxeze prin masaj, să miroasă parfumuri și crème de corp. Este foarte cochetă din fire. După acea experiență m-a rugat insistent să o mai duc la masaj pentru că este locul unde îi place să stea cel mai mult. Anul acesta mi-a spus că de ziua ei nu își dorește altceva decât să meargă din nou la masaj, la spa. A fost cea mai fericită după ce am ieșit împreună din salon”, povestește Ela Crăciun.

Ela Crăciun și-a răsfățat fetița la SPA de ziua ei. Alesia are 6 ani și seamănă perfect cu mama ei

Ela Crăciun emoționată până la lacrimi

Vedeta a mărturisit pe blogul ei că aniversarea fetiței sale a bucurat-o dar a și întristat-o în același timp.

“Te încearcă o grămadă de sentimente când copilul tău trece de o anumită bornă. Zilele de naștere te fac să îți aduci aminte de toate lucrurile care au fost și nu vor mai putea fi. Aici e bine să nu ai prea multe regrete, să fi petrecut suficient timp cu copilul tău, să vă fi jucat îndeajuns sau să fi fost acolo lângă el când au avut nevoie. Pentru că fiecare an aduce cu sine o nevoie de independență și, inevitabil, o treptată îndepărtare, separare.

Ce mă ajută să îmi consum repede momentul de tristețe care mă încearcă? Două lucruri.

1.Sunt foarte mândră că am avut ocazia să împart toate acele momente cu ea. Am luat-o în brațe, am fost cel mai puternic om din lume pentru ea, a adormit pe mine, m-a ascultat, mi s-a confesat. Am savurat, am gustat cu toată ființa mea momente. Am râs cu lacrimi, am iubit-o cu poftă și mi-au strălucit ochii de capul lor, fără să simt nevoia să fac asta, atunci când a mâncat prima data singură, când s-a îmbrăcat singură, când a spus primul cuvânt. Sau cand intra în camera noastră în fiecare dimineață și era și este cea mai frumoaăs și bună fetiță din lume

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

2.Încerc să trec repede și pentru că știu că este în mare măsură și despre mine. Și de ce să încarc așa un moment special cu dramele mele. Cu faptul că eu îmbătrânesc. Nu ea. Ea doar devine, se transformă, încet și frumos, într-un om extraordinar. Nu sunt bătrână, știu asta. Pănă la urmă și bătrânețea asta, până la un anumit punct, e doar o stare de spirit. Doar că atunci când ești tu, cu tine și cu oglinda dimineața, simți zilele cum te apasă ceva mai repede atunci când copilul este cel care mai adaugă un an colecției. Ce vreau să spun cu această avalanșă de sentimente și trăiri? Că NU trebuie să vă sperie că le aveți. Că dacă le lăsați să vă ia prea mult din timp ați putea să ratați unul dintre miile de momente superbe care încă așteaptă să fie consumate. Sau poate recuperate. Savurați fiecare clipă alături de ei și lăsați-i să crească fără povara părintelui care nu vrea să se desprindă până când nu mai are de ales”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro.

Citește și

VIDEO/Marian Drăgulescu s-ar ”antrena” pentru Olimpiadă și-n reality-show-uri! ”E o experiență frumoasă, mai faci și altceva”

Close
Închide
  Close