De Petre Dobrescu,

Zecile de mii de fani ai festivalului au contribuit la obținerea premiului, votul lor aducând Electric Castle, care are o istorie de 7 ani, pe lista scurtă a evenimentelor nominalizate pentru ediția 2019.

Momentul în care Electric Castle a luat premiul, la European Festival Awards

Câștigătorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de entertainment și organizare de evenimente. Având drept competitori festivaluri cu o tradiție de decenii, Electric Castle a reușit să convingă și să obțină titlul, mulțumită și unei ediții 2019 de top.

Electric Castle se află, în prezent, în pregătirea ediției cu numărul 8, care va avea loc între 15 și 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bonțida, Cluj.

Primele nume confirmate pentru ediția de anul acesta

Primele nume de pe afiș au fost deja confirmate: Twenty One Pilots, trupa cu cel mai bun album rock al ultimei decade, Foals, unul dintre cele mai bune grupuri britanice, The Neighbourhood, Zhu, Rezz, Fisher, Floating Points.

Unii dintre cei mai importanți artiști New Media din lume – Robert Henke, James Clar, Claire Hentschker – vor reinterpreta spațiul istoric al castelului, creând instalații unice în care tehnologia și arta dau o nouă dimensiune realității.

Festivalul își va întâmpina publicul într-un spațiu a cărui suprafață crește, față de ediția anterioară, cu peste 30%, cu o nouă structură a scenelor și un camping modernizat, cu noi facilități.

Citeşte şi:

Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicați la Liceul German din Arad. „Am aflat cu stupoare că și personalul auxiliar ajunsese cu aceleași simptome la UPU”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Stelian Tănase, despre intrarea lui Moise Guran în politică: ”Îl va încurca mult pe Dan Barna, cum îl încurcă Rareș Bogdan pe Orban”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre