MENIU CAUTĂ

Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii. Cine e creatoarea de modă din spatele proiectului

Distribuie

Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii, dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu spune că oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

Elena a explicat, într-o postare pe Facebook, și cum a apărut această idee de a crea modele de haine confortabile și ușor de purtat de către copii, în perioada iernii.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama”.

Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul ‘Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan”.

Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt.

Elena Băsescu are trei copii: Sofia, în vârstă de 5 ani, Traian, de aproximativ 4 ani, și micuța Anastasia, care are 6 luni (născută anul acesta, în iunie).

Elena Băsescu a afișat o apariție elegantă la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Și iubitul ei s-a asortat cu ținuta sa.

FOTO – ebakids.ro


Citește și… „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»


 

Citește mai multe despre botez, colecție, Copii, haine și Modă pe Libertatea.

Comentarii