Mergi direct la conținut »
Elena Gheorghe, imagine emoționantă alături de fiica ei. Ce frumoasă este Amelie Nicole
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Gheorghe, imagine emoționantă alături de fiica ei. Ce frumoasă este Amelie Nicole

Elena Gheorghe, imagine emoționantă alături de fiica ei. Ce frumoasă este Amelie Nicole

Elena Gheorghe a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de fetița ei. Fotografia a cucerit inimile tuturor, iar internauții au fost cuceriți de frumusețea micuței Amelie Nicole.

În imagine, Elena Gheorghe își strânge  la piept fetița cu toată dragostea, iar fericirea i se citește pe față. Micuța seamănă foarte mult cu mama ei, iar admiratorii vedetei au observat acest lucru.

 Elena Gheorghe, imagine emoționantă alături de fiica ei

„Cea mai dulce îmbrățișare pe care am văzut-o,  Wow, ce bine semănați, Ce îngeraș frumos, să te bucuri de el” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor, pentru Elena Gheorghe. Zilele trecute, artista i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei. „Cuvintele sunt sărace când trebuie să vorbesc despre tine, ești universul și sufletul meu și nu pot decât să mulțumesc în fiecare zi că îmi ești alături. La mulți ani, suflet bun și drag! Te iubesc pâna la stele!”, i-a transmis Elena Gheorghe soțului ei.

Citește și

Condamnată la moarte și la recunoștință. De două decenii, o femeie dintr-un sat vasluian luptă pentru viață cu sistemul sanitar, cu geografia, cu birocrația, cu starea vremii

 

Close
Închide
  Close