De Dana Aramă,

La emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, Elena merișoreanu a explicat cujm merge recuperarea după problemele la picior pe care le-a avut.

„Le mulțumesc doctorilor și echipei, că se ocupă. Oamenii vin în cârje și după 7-8 ședințe, îi văd fără. După infiltrație nu am voie să fac așa efort, nu am voie cu tocuri foarte înalte. Suferă baba la frumusețe! La concerte, tot cu tocuri, eu vreau să urc așa cum mă știe lumea.

Lui Dumnezeu nu i-aș cere nici sănătate, că mi-a dat prea multă și nu am știut să o prețuiesc. Mi-a dat prea multe ca să-i mai cer ceva, mă bucur și acum de succes, am spectacole până la lăsarea Secului, de Crăciun.

Îi spun impresarului că nu pot să urc pe scenă, că e prea înaltă. Am cântat jos, printre oameni. Mai am de făcut cam 7 ședințe (pentru picior)… Mi-a făcut 15 infiltrații la genunchiul drept și a spus domnul doctor că nu simt durerea, că nici nu clipesc. Nu mă gândesc decât că trebuie să fac, mă gândesc că trebuie să mă fac bine”, a declarat solista de muzică populară.


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. Ne împrietenim cu poezia românească și redescoperim o poveste faimoasă prin ochii lui Dali

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile