MENIU CAUTĂ

Elena Merișoreanu, înșelată de soț. Este vorba despre o colegă de breaslă. “Am aflat și am chemat-o la mine”

Distribuie

Elena Merișoreanu, înșelată de soț. Artista de muzică populară a aflat cine a fost femeia care a avut o legătură cu bărbatul ei. Mai mult, este vorba chiar despre o colegă de breaslă, cunoscută de toată lumea.

Chiar dacă a aflat cu cine a avut o aventură soțul ei, Elena Merișoreanu a ținut totul secret, iar numele acesteia nu a fost dezvăluit niciodată.

Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă. O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa. S-a ridicat şi mi-a spus: dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului. Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi.” a spus Elena Merişoreanu într-o emisiune TV.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

 

Citește mai multe despre artista, colega și sot pe Libertatea.

Comentarii