MENIU CAUTĂ
21 Mai. 2013 20:00 , de Simona Josan

Ellie White și-a luat băiețelul la semimaratonul la care alergat weekend-ul trecut

Distribuie

Artista a luat startul din Piata Constitutiei, alaturi de voluntari, dar si de cele cateva mii de participanti la evenimentul sportiv din centrul Bucurestiului.
Ellie White a alergat mai bine de cinci kilometri, dovedind ca si-a recapatat tonusul fizic la cinci luni de cand a adus pe lume primul sau copil. Solista a fost asteptata la finis de cele mai dragi persoane din viata ei: logodnicul ei, Doru Tinca, si baietelul lor, Mihai.
„Mi-a fost initial teama ca Mihaita nu se va simti bine in mijlocul atator oameni. Nu a fost cazul! A ras si s-a jucat tot timpul, iar, la un moment dat, chiar a dormit pret de o jumatate de ora. Doru m-a asteptat la finis cu bebe in brate. Nici nu va puteti imagina ce bucurie am avut sa ii vad zambind si facandu-mi cu mana. A fost inca un motiv de satisfactie pentru ca am participat la acest maraton”, declara Ellie White.
Artista a alergat cinci kilometri si sustine ca ar fi putut continua cursa, daca ar fi avut ocazia. „Am avut un tonus bun. Probabil si vremea placuta a avut un merit. Am alergat trei ture pe bulevardele din centrul Bucurestiului. M-a impresionat faptul ca la semimaraton au participat si persoane cu dizabilitati care au fost aplaudate de spectatori atunci cand au pornit in cursa”, adauga solista.
Ellie White a participat la eveniment pentru a atrage atentia asupra Hospice Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura servicii gratuite de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Faragas si Zarnesti.
 

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii