De Andreea Romaniuc Archip,

Emil se numără printre cele mai excentrice apariții din showbizul autohton.

Juratul de la emisiunea “Îmi place dansul” de la Kanal D ține pasul cu moda, iar asta implică investiții serioase în imagine.

„În haine investesc în mod obișnuit, pentru că îmi place foarte mult să mă exprim prin haine. Cred că și aici se nimerește foarte bine motto-ul meu în viață: dar dacă mâine nu aș mai fi, astăzi mi-a plăcut de mine, am făcut ceea ce mi-a plăcut. Și atunci, dimineața când mă îmbrac, aleg o ținută care să mă facă fericit că astăzi am putut să fiu eu, să mă exprim prin haine așa cum m-am simțit eu bine”, ne-a mărturisit coregraful.

În ciuda acestui fapt și a deselor sesiuni de shopping, Emil ne asigură că nu s-a atins de banii de la “Românii au talent”. Are planuri clare cu cei 120.000 de euro: nu se vor duce pe haine, accesorii sau alte pasiuni de moment, ci pe o casă. Prima lui casă.

“Banii câștigați sunt încă într-un cont, puși deoparte, îmi doresc ca, la un moment dat, să investesc acești bani în ceva ce mă face cu adevărat fericit. S-ar putea ca asta să fie o locuință aici, în România. Deocamdată, nu am avut timp să fac acest pas, toate la timpul lor”, spune Emil.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Povestea restaurantului „La Cocoșatu”, închis temporar de ANPC. Rețeta micilor e și acum „puțin secretă”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime