De Daria Maria Diaconu,

În interviul respectiv, Enrique Iglesias a vorbit despre tatăl său, Julio Iglesias, cu care nu a ținut legătura

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat și timp de 10 ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu”, a dezvăluit artistul spaniol, potrivit revistei Hola.

„Am suferit mult, muzica pe care o făceam mi-a dat forță”, a adăugat el.

Cântărețul iberic a explicat că faptul că a este fiul lui Julio Igelsia l-a ajutat în carieră, însă până la un punct.

„Că am avut oportunități pe care poate nu le-au avut alți artiști? Desigur. Dar până la un punct; cei care care spun că am reușit grație tatălui meu greșesc. Este imposibil să reușești în acest domeniu dacă nu ai melodii care să ajungă la inima publicului. Este imposibil ca cineva să reușească pentru că tatăl său spune: „Vreau ca băiatul meu să fie un cântăreț celebru””, a afirmat Enrique Iglesias.

Artistul a explicat și că în prezent se înțelege foarte bine cu celebrul său tată.

„Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu și îl iubesc din tot sufletul. Îl respect și îl admir și în parte înțeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera și în viața sa pesonală”, a încheiat Enrique Iglesias.

Julio Iglesias, alături de trei dintre copiii săi: Julio Jr, Isabel și Enrique

Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, este un cunoscut cântăreț, fiul celebrului artist spaniol Julio Iglesias. Din anul 2001, Anna Kournikova formează un cuplu cu cântărețul spaniol Enrique Iglesias. Cei doi au împreunpă gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Strigătul disperat al mamei unui tânăr ucis la Revoluţie: „Nu ne face nimeni dreptate. Suntem ţara cea mai josnică, cei mai nenorociţi oameni la conducere!”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută