MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2018 10:46

Enrique Iglesias, nevoit să își anuleze toate concertele din Arabia Saudită. Motivul pentru care s-a luat această decizie

Distribuie

Enrique Iglesias  a fost nevoit să își anuleze  toate concertele prevăzute luna viitoare în Arabia Saudită, pe motiv că este 'indignant' faptul ca acesta  sau alţi artişti internaţionali să facă afaceri cu regimul criminal al acestei ţări arabe.

ONG Human Rights Foundation le-a cerut lui Enrique Iglesias şi altor artişti să-şi anuleze concertele prevăzute luna viitoare în Arabia Saudită, ca urmare a încălcării drepturilor omului şi asasinării ziarului Jamal Khashoggi, scrie Hollywoodreporter.

Human Rights Foundation (HRF) a considerat ‘indignant’ faptul ca Enrique Iglesias sau alţi artişti internaţionali să facă afaceri cu regimul criminal al acestei ţări arabe.

Într-un concert susținut în Ucraina, starul spaniol a făcut un gest neașteptat, având în vedere că în luna decembrie a anului trecut a devenit tată. Enrique și-a încântat o fană care a urcat pe scenă cu un sărut pasional. Spectatorii care au asistat la momentul fierbinte nu au ratat ocazia să filmeze tot, potrivit Daily Mail.

Citește și

EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

VIDEO/ Cătălin Botezatu își dorea să fie actor când era copil. Pleacă în croazieră pe urmele… piraților din Caraibe

 

Citește mai multe despre Enrique Iglesias și Arabia Saudită pe Libertatea.

Comentarii