Întors recent în Buftea pentru a filma un lung metraj, actorul se consideră un băiat normal. „Nu mă consider un bărbat „cât trei”, această sintagmă este doar o glumă de-a mea şi de-a lui John Puzzle, vizavi de ceea ce se spune despre mine. Mă bucur că fetele mă plac, însă mă consider o persoană absolut normală, nu îmi place să epatez.”
În ceea ce priveşte sursele de inspiraţie, Dorian a precizat că mereu înceracă să gândească pozitiv. „Oamenii buni şi optimişti îmi dau o stare de bine şi mă fac fericit. De aceea, încerc mereu să gândesc pozitiv, pentru că vreau să le transmit celor din jurul meu energie pozitivă.”
Când vine vorba de cea mai frumoasă declaraţie pe care a primit-o din partea unei admiratoare, artistul este ferm. „Am mai spus acest lucru, îl spun şi acum şi probabil că îl voi mai spune mult timp de acum încolo, pentru că a fost un gest care m-a uimit, m-a amuzat şi m-a emoţionat în acelaşi timp: am fost cerut în căsătorie de o fată care nici măcar nu avea vârsta minimă la care să poată face asta!”, a dezvăluit Dorian Popa.
Conform protvmagazin.ro, cel mai „nebun” gest făcut din dragoste de el s-a întâmplat cu multă timp în urmă când Dorian s-a urcat în maşină şi a condus de la Constanţa la Bucureşti, „doar pentru a dărui o floare fetei de care eram îndrăgostit la vremea respectivă”.
Artistul a povestit şi despre cum îi place să-şi petreacă timpul liber: „Mă întâlnesc cu prietenii. Am din ce în ce mai puţin timp liber în care pot să îi văd, aşa că profit de fiecare clipă petrecută alături de ei.”
Citeşte şi: Dorian Popa a recunoscut că este singurel. Vezi de ce îi e mai bine aşa! Dorian Popa se întreţine cu ultima fiţă în materie de sport, padel!  
 
 

Urmărește-ne pe Google News