MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2015 17:34

EXCLUSIV | A dat vinul pe banane! Gabriel Cotabiță urmează un regim strict de când s-a externat

Distribuie

Gabriel Cotabiţă a început practic o nouă viaţă după o lună de stat în comă, atunci când puţini îi dădeau vreo şansă de recuperare. Odată externat, artistul a renunţat la anumite plăceri culinare, pe care le-a înlocuit însă cu alte alimente, la indicaţiile medicilor.
Astfel că, el urmează în prezent o dietă bogată în potasiu şi magneziu, iar cele mai importante femei din viaţa lui, mama, fetele şi iubita, fac aproape zilnic piaţa pentru a-i oferi produse proaspete.
Artistul mănâncă acum banane la kilogram', dar şi pepene galben, smochine şi avocado. Din alimentaţie nu-i lipsesc nici carnea, cea de pui, şi peştele, care trebuie să fie însă friptă sau la grătar. Cotabiţă nu are voie să pună gura pe sucuri acidulate sau să consume alcool.

Are interzis să bea şi să intre în mare

Chiar dacă momentan nu mai merge la sală, artistul are în program şi anumite exerciţii pe care le execută la domiciliu. De asemenea, Cotabiţă face fizioterapie şi, săptămânal, merge la control, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, dar şi la Elias.
Artistul a primit undă verde să intre în studio, însă are interzis, dacă merge la mare, să intre în apă şi să se expună la soare.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii