Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alex Velea a fost tată cu normă întreagă. Antonia l-a lăsat singur cu Dominic și cu Akim
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Alex Velea a fost tată cu normă întreagă. Antonia l-a lăsat singur cu Dominic și cu Akim

EXCLUSIV/ Alex Velea a fost tată cu normă întreagă. Antonia l-a lăsat singur cu Dominic și cu Akim

După 10 luni în care nu a văzut-o pe Maya decât prin videoconferințe, Antonia și-a făcut timp și a mers în Italia, ca să o vadă pe fiica ei. Cântăreața i-a lăsat acasă pe ceilalți doi copii, Dominic și Akim, în grija tatălui. Astfel că Alex Velea a fost tată cu normă întreagă, reușind aproape singur să se ocupe de cei mici.

De Denisa Macovei,

Profitând de puținele zilele libere, Antonia a dat fuga în Italia, pentru a se întâlini cu fiica ei, Maya, pe care nu o mai strânsese în brațe de aproape un an. În tot acest timp, Alex Velea a rămas singur acasă cu cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim. Dacă în majoritatea timpului, Alex și Antonia au suportul părinților atunci când vine vorba de creșterea micuților, de această dată Velea a rămas fără o parte de ajutor.


El e plini de mușchi, ea a cam exagerat cu mâncarea! Cum arată iubita lui Dorian Popa


De regulă, atunci când cei doi cântăreți sunt la emisiuni sau prin concerte, cei mici sunt separați: Dominic la Denise, mama Antoniei, și Akim la mama lui Velea. Întâmplarea a făcut ca plecarea Antoniei să coincidă cu plecarea mamei sale la Constanța, acolo unde, pe lângă plajă, a luat parte și la o prezentare de modă, în calitate de fotomodel.

Alex Velea este tatăl a doi băieți

Rămas fără suportul soacrei, Alex Velea s-a văzut nevoit să stea aproape tot timpul cu fiii săi. Dacă pe Akim l-a lăsat mai mult în companiei mamei sale, pe Dominic l-a luat peste tot cu el. Timp de 3 zile, cât Antonia a stat în Italia, Velea a fost un tată-model, jucându-se încontinuu cu Dominic, care nu a simțit aproape deloc plecarea mamei.


Fosta soție a lui Cristian Pomohaci face declarații. Ce spune femeia despre preotul-cântăreț implicat într-un scandal sexual


 

Close
Închide
  Close