Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alex Velea o vrea pe Antonia supertonifiată. O transformă în fosta lui soție, Ana
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Alex Velea o vrea pe Antonia supertonifiată. O transformă în fosta lui soție, Ana

Toată lumea știe de pasiunea lui Alex Velea pentru un corp bine lucrat la sală și un regim de viață sănătos, însă doar cei din jurul lui simt pe propria lor piele această obsesie. Cântărețul încearcă să-i facă și pe cei apropiați lui să-i urmeze exemplul. Așa se face că după ce a contribuit la silueta fostei soții, acum “lucrează” la cea a Antoniei. Alex Velea o vrea pe Antonia superfit.

De Denisa Macovei,

Fără îndoială Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, din toate punctele de vedere care definesc frumusețea, însă cu toate acestea au exista mereu guri rele care s-au luat de silueta ei. Ba prea slabă, ba cu forme, ba că nu are un corp tonifiat, cârcotașii au găsit imediat ce să critice la ea. Sătulă de toate răutățile, Antonia nu numai că s-a apucat serios de treabă, dar a început să asculte de sfaturile iubitului ei.

Așa se face că, imediat după cea de-a treia sarcină, Alex Velea i-a făcut un program bine stabilit Antoniei, având ca scop ca în scurt timp cântăreața să slăbească și să se tonifice. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Antonia a intrat în sezonul estival mai slabă ca niciodată. În plus, deja se vede cum mușchii încep să i se contureze, silueta ei aducând din ce în ce mai mult cu cea a Anei, fosta soție a lui Velea.

Alex Velea o vrea pe Antonia supersexy

Conform surselor noastre, Alex mai are de tras cu iubita lui, care nu prea lasă de înțeles că ar vrea să renunțe la micile plăceri culinare ale vieții. Dacă Velea are mare grijă la alimentația lui și nu se hrănește cu preparate care i-ar putea afecta silueta, Antonia nu ține cont de nici o regulă. După cum singură declară, artista mănâncă tot ce îi poftește inima și de multe ori uită să respecte programul de masă.

Adina Buzatu a făcut senzație la nunta unei prietene, însă mireasa a avut cu adevărat o apariție spectaculoasă

Close
Închide
  Close