Necazurile se țin lanț de Alexandru Arșinel. Ca și când nu i-ar fi fost suficiente cele cinci operații la coloană și transplantul de rinchi, actorul trece prin momente cumplite cu soția sa, Marilena. Aceasta a fost din nou internată, la începutul acestei săptămâni, la Spitalul Universitar.

”Da, am internat-o din nou. Doctorii trebuie să-i reseteze medicamentația și să-i facă un control la inimă și alte investigații”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Libertatea, după vizita pe care a făcut-o la spital, în cursul zilei de miercuri.

Mai mult, acesta a dezvăluit că partenera sa de viață nu mai poate merge și că are nevoie de însoțitor permanent, pe care însă nu-l găsește.

”Sunt necăjit. Am o serie de probleme. Soția mea nu mai poate să meargă și nu găsim însoțitor. Au fost până acum, dar oamenii vin, apoi pleacă. Toți au probleme. A venit toamna și trebuie să culeagă morcovii, cartofii”, a mai spus acesta.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital. “Acum nu mai poate merge singură”Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Trăim ultima șansă pentru reformarea învățământului în România: plătiți profesorii, ca apoi să le putem cere performanță
Recomandări
Trăim ultima șansă pentru reformarea învățământului în România: plătiți profesorii, ca apoi să le putem cere performanță

A fost operată pe creier după ce a căzut pe scări

De mai bine de un an, actorul face drumuri dese la spital, la care se adaugă nopțile nedormite și motivele de îngrijorare. Soția sa, Marilena, s-a împiedicat și a căzut pe scările grădiniței frecventate de nepotul lor, iar, de atunci, a început calvarul. Starea ei s-a înrăutățit din cauza unui hematom, iar în luna martie 2016 aceasta a fost operată pe creier.