Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Andreea Berecleanu, pictată de fiica ei. Eva nu este atrasă de televiziune, ci de artă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Andreea Berecleanu, pictată de fiica ei. Eva nu este atrasă de televiziune, ci de artă

EXCLUSIV/ Andreea Berecleanu, pictată de fiica ei. Eva nu este atrasă de televiziune, ci de artă

Andreea Berecleanu își face fiica pictoriță. Eva, care-i seamănă frumoasei sale mame până la confuzie, este atrasă de artă, nu de jurnalism, ca vedeta “Observatorului” de la Antena 1, și are toate șansele să-și facă un nume în domeniu.

Andreea Berecleanu se mândrește cu fiica ei, Eva, dar tânără nu-i calcă pe urme știristei. Chiar dacă a avut multe apariții publice alături de ea, Eva se simte cel mai bine atunci când pictează. “Deocamdată, nu este atrasă de domeniul meu, dar asta nu înseamnă că nu a avut interviuri. A făcut și campanii, se descurcă foarte bine, vorbește foarte bine liber, are un vocabular destul de bogat, slavă Domnului, nu are trac, nu are emoție, dar nu s-a gândit, nici nu am vorbit prea mult despre asta, pentru că nu vorbește despre asta. Ea este mai artistă, dăruită cu foarte multe talente”, ne-a spus vedeta Antenei 1.

Andreea Berecleanu, pictată de fiica ei. Tabloul a emoționat-o pe vedeta TV

Eva și-a obișnuit membrii familiei să marcheze fiecare eveniment important printr-o creație personalizată. De pildă, în urmă cu câțiva ani, ea și-a surprins mama, chiar de ziua de naștere a acesteia, cu o pictură care surprindea o etapă din viața lor. “Tot ce a pictat, a pictat pentru că așa a simțit în momentul respectiv. Pictează cu multă ușurință și foarte rapid. Adică, poate să facă un tablou într-o oră sau două sau poate să îl facă pe perioadă, să îl înceapă astăzi, să facă o pauză și, practic, să îl finalizeze peste 3 săptămâni, în funcție de starea pe care o are. Iar tablourile sunt făcute cu diverse ocazii: ziua mea, ziua lui Constantin, o aniversare a fratelui, a bunicii. A făcut un tablou, era de fapt silueta mea, eu fiind însărcinată cu Petru în acel tablou și cu ea în brațe, ținând-o pe șold, așa cum o țineam, ea la vârsta de 3-4 ani exact cât avea când eram eu însărcinată cu Petru. Sunt reprezentată cu spatele practic la privitor, cu fața către mare, e foarte emoționant tabloul”, a povestit Andreea Berecleanu, care s-a măritat acum un an și jumătate cu medicul estetician Constantin Stan.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Lucrează în televiziune de la 19 ani

Andreea lucrează în televiziune de la 19 ani (acum are 42 și spune că e împăcată cu vârsta, cu firele albe și cu ridurile!) și spune că și dacă nu ar mai apărea pe sticlă, ar rămâne tot în domeniu. Și asta, pentru că prezentatoarea “Observatorului” se pricepe la o grămadă de meserii care nu implică apariția pe micul ecran.

“În afară de prezentarea știrilor și editarea lor, pot să fac foarte multe meserii, pentru că am trecut prin multe etape, știu să fac și producție, și teren. În televiziune, trebuie să știi să pui și grafică pe știri, trebuie să știi să faci de toate, să știi să și montezi. Nu știu dacă trebuie, dar mie îmi place să fac și lucrurile astea. Și în zona de comunicare pot să mă duc, asta este meseria mea: comunicator. Pasiunea mea rămâne jurnalismul sub toate formele și, slavă Domnului, există o gamă foarte largă și suficientă pentru această meserie ca să poată să mă satisfacă în orice situație, chiar și în momentul în care nu o să mai fiu expusă, că asta e meseria mea: sunt, prin natura meseriei, expusă publicului”, a mai declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Foto: Unica, Viva!


Cum s-au scurs 12 milioane de lei la primăriile din țară pe credite și lucrări aiurea

Close
Închide
  Close